טיפות סטרואידים סיכון

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

20/11/2020 | 02:51 | מאת: מישל

אני כשלושה וחצי חודשים לאחר prk שלושה חודשים רצוף שאני לוקחת לוטמקס בבדיקת ביקורת נאמר לי שקיימת עכירות בקרנית ולכן שינו לי את הטיפות לסטרודקס 4 פעמים ביום למשך שבועיים נוספים האם קיימת אפשרות ללחץ תוך עיני איך ניתן לבדוק?

שלום רב, אכן קיים סיכון להתפתחות יתר לחץ תוך עייני בשימוש ממשוך בסטרואידים. הרופא הבודק יכול למדוד את הלחץ בזמן הבדיקה ובמידה והוא גבוה גם לטפל בלחץ בטיפות עיניים מורידות לחץ בברכה, ד"ר מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה