הפרעה בהתפתחות מינית: גורמים אפשריים, מצבים דומים ומאמרים

איזה מין ניתוח: שינוי מין

לראשונה, חוזר של משרד הבריאות מסדיר את הניתוחים שעוברים טרנג'נדרים כחלק מתהליך שינוי המין; ניתן לעבור ניתוח מגיל 18, וללא נטילת הורמונים חוזר של משרד הבריאות שפורסם אתמול (ב') מסדיר לראשונה את נושא הניתוחים לשינוי מין בישראל, במקביל לעלייה במודעות לנושא הזהות המגדרית ולצורכי הטרנסגנדרים. על פי החוזר, הניתוחים העיקריים לשינוי מין ייערכו בבתי חולים כלליים ציבוריים בלבד, לבני 18 שנים לפחות ביום הפניה הראשונה. ועדה מיוחדת תאשר את הניתוח, לאחר שיוצגו בפניה חוות דעת של פסיכולוג קליני או עוס קליני וחוות דעת פסיכיאטרית. כמו כן המועמד לניתוח יחתום על "טופס הסכמה מדעת לניתוח לשינוי מין .אדם המבקש לעבור שינוי מין יציג את מה שמגדירים במשרד הבריאות, "ניסיון מוכח בזהות המגדרית המבוקשת במשך 12 חודשים לפחות", כשהוועדה רשאית על פי שיקול דעתה הרפואי לשנות ובכלל זה לקצר את התקופה האמורה. כמו כן בסמכות הוועדה להתנות את אישורה...

סיבות אפשריות ומצבים דומים להפרעה בהתפתחות מינית

התפתחות מינית מאוחרת - תמונת המחשה
התפתחות מינית מאוחרת התבגרות מינית מאוחרת היא תופעה נפוצה, בעיקר אצל בנים, שלרוב איננה דורשת טיפול. עם זאת,...
ללמוד עוד על הפרעה בהתפתחות מינית
איזה מין ניתוח: שינוי מין-תמונה

לראשונה, חוזר של משרד הבריאות מסדיר את הניתוחים שעוברים...

מאת: מערכת zap...
13/05/2014
מחפשים את הרופאים הטובים בישראל להפרעה בהתפתחות מינית?
יש לנו את המאגר המושלם עבורכם
קרא עוד

הפרעה בהתפתחות מינית: תשובות ממומחים וייעוץ אונליין

תשובות לשאלות

בן 29. כבר עשור סובל מעליית חומצה ,סימפטום עיקרי הוא כאבים בבטן ריקה, טעם מר בפה ,צרידות וגוש בגרון, רפלוקסים פגעו בגרון,. תריסריון רפוי. די סובל,איך ניתן לטפל ?כל צום או גמילה אינה מפסיקה עלייה של חוצמיות

שלום לפי סיפורך אתה סובל ממחלת רפלוקס האם אתה מטופל ? האם עשית בירור , בדיקות ?

dsd

במסגרת הצבא התגלה הליקובקטר ,ניתן טיפול אך לא הועיל. בוצע גסטרוסקופיה ממצא בקע ודלקת וושט. ניתן אופמרסקדס אך הפסקתי ליטול בסיום השירות. במשך השנים דיכאתי כאב עי אכילה . חושש לגשת לגסטרוסקופיה בשנית האם יכול לגרום נזק ? ייתכן שהתפתח בארט ? ללא צרבות ,בחילות הקאות דימום .

כדאי לך לבוא לשיחה פרונטלית עם כירורג בקע סרעפתי לדעתי זאת הבעיה ויש טיפול גם כירורג לתיקון בקע . אם זה בארט , זה יכול להיות מסוכן בעתיד

אשמח לבצע שיחה , איך ניתן ?

036577666 תוכל לקבוע תור

תודה רבה . שאלה תיאורטית הליך כירורגי מחוייב בהרדמה מלאה ?

כן , כמובן . זה ניתוח .... כולל אשפוז יום יומיים

שלום עברתי בדיקת תדרים בגוף אצל נטרופתית ובקטע של רגישיות בהומופתיה מצויין: 1.vagetable fat3-k.dsd 2. rubeolae-k.dsd 3.arsenicum' sulfuratum rubrum.dsd אשמח לביאור הנ"ל

אני לא מתמצאת בהתאמת תרופות עפ״י תדרים. ממליצה לך לשאל את המטפלת. כל טוב ושנה טובה עירית פרידמן

שלום ד"ר אמיד, אני מתעניינת בעיצוב החיוך שלי, כלומר טיפול אסתטי מקיף לשיניים הקדמיות, ורציתי לשאול האם ה"מילה האחרונה" בתחום זה מה שנקרא עיצוב חיוך דיגיטלי (dsd). זה בדר"כ המענה שניתן לי במרפאות איתם יצרתי קשר. האם זה נותן את המענה הטוב ביותר לטיפול אסתטי בשיניים קדמיות, והאם זה יכול להתמודד גם עם שיניים שנראות מאד לא אסתטי ועברו טיפולים משמרים בעבר? מלבד זאת, איך ניתן לדעת שהגעתי לרופא מוכשר בתחום, האם עלי לבדוק שעבר הכשרה מסויימת? תודה רבה!

ann שלום, עיצוב חיוך דיגיטאלי הינו בסהכ כלי אחד מתוך מספר כלים שמטרתם הינה תיאום ציפיות ראשוני מול המטופל וזה היום חלק מפרוטוקול העבודה כמעט אצל כל מי שעוסק בשינויי חיוך ברמה המתאימה, כלי חשוב מאד הינו גילוף אבחנתי ולאחריו הדמיה פיזית בפה ( בניגוד לתמונות על מסך המחשב) על מנת להתרשם מדוייק ונכון יותר כיצד תראה התוצאה בפה, חשוב לבחור בצוות ( רופא וטכנאי) בעלי נסיון רב , כשרון , ידע והתמקצעות בתחום האסתטי על מנת להצליח לצור חיוך שיענה על הציפיות האסתטיות והתפקודיות, מכיון שאין התמחות באסתטיקה , על מנת להגיע לרמה גבוהה בטיפולים אסתטיים נדרשים הרופאים העוסקים בכך לנסוע לכנסים וסדנאות התמקצעות בחול, לעקוב אחרי שינויים והתקדמויות בעולם ולהתאים את החומרים החדשים הנכנסים כל הזמן לשוק למקרים המתאימים, בלי שאר הכלים , הכלי של עיצוב חיוך דיגיטאלי כשלעצמו אינו מספיק לתת את התוצאה הנכונה והאופטימלית שניתן לקבל

ד"ר אמיד, תודה על התשובה המפורטת, הכוונת אותי מאד!!

שלום. בגיל 18 הלכתי לאורתודונט. נאמר לי שחסרות לי 2 שיניים, בין הניב לשיניים הקדמיות וזה תורשתי או משהו לא שגרתי. היה לי רווחים ממש גדולים בין השיניים ונראיתי זוועה. עשו לי גשר והתוצאה הרבה יותר טובה בסוף הטיפול השחיזו לי את 2 הניבים והיום השיניים נראות סביר. אני מצחצח פעמיים ביום , בלילה משתמש במי פה אחרי הצחצוח, ומשתדל ללכת לשיננית. אני סובל מהכתמה בנוסף לכול אך מצב השיניים בריא. ללא חורים או כאבים או משהו בעייתי אחר. הבעיה היא שאחרי הכל עדיין יש לי רווחים בין השיניים ואני ממש לא יכול לחייך. את הגשר עשיתי לפני 8 שנים בערך ואני עדיין עם קיבוע. (פעם אחת הוא נשבר ועשיתי חדש). רציתי לדעת אם יש פתרון אולי אחרי שצמצמו את הרווחים לפתוח את השיניים ולשתול 2 שיניים או איזה פתרון כלשהו כי מבאס אותי להיראות רציני בכל תמונה וכל חיוך שלי מוריד את החיוך של הסובבים זה קצת מתסכל. בעיה נוספת היא שאחרי שהשחיזו את הניבים מה אפשר לעשות כדי להחזיר אותם לגודל המקורי ? תודה.

שלום אמר, שתי חלופות יש לבדוק: 1.אפשרות להזיז את הניבים אחורה ולהתקין שתל במקום כל שן חסרה ולשקמו עם מבנה וכתר. 2.לעשות ציפויים לשיניים הקדמיות לשיפור האסתטיקה למראה טבעי יותר. צריך לצלם אותך במצלמת סטילס ווידאו ולראות מה יותר מתאים ונכון עבורך. השיטה נקראת DSD digital smile design. בהצלחה, בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

פורומים בנושא הפרעה בהתפתחות מינית
פורום פסיכותרפיה
ליאת ברעוז תענה על שאלות הגולשים בתחומים הנוגעים לפסיכותרפיה, כגון: חששו...
פורום טראומה והלם-קרב
הפסיכותרפיסט ד"ר דרור גרין ישיב על שאלות הגולשים בנושאים הנוגעים בטראומה...
פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות
הפסיכולוג אהוד גלבוע ישיב על שאלות הגולשים בנושא יחסי הורים וילדים, ובתו...