טיפול אסתטי דרך עיצוב חיוך דיגיטלי

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

15/10/2017 | 16:50 | מאת: ann

שלום ד"ר אמיד, אני מתעניינת בעיצוב החיוך שלי, כלומר טיפול אסתטי מקיף לשיניים הקדמיות, ורציתי לשאול האם ה"מילה האחרונה" בתחום זה מה שנקרא עיצוב חיוך דיגיטלי (dsd). זה בדר"כ המענה שניתן לי במרפאות איתם יצרתי קשר. האם זה נותן את המענה הטוב ביותר לטיפול אסתטי בשיניים קדמיות, והאם זה יכול להתמודד גם עם שיניים שנראות מאד לא אסתטי ועברו טיפולים משמרים בעבר? מלבד זאת, איך ניתן לדעת שהגעתי לרופא מוכשר בתחום, האם עלי לבדוק שעבר הכשרה מסויימת? תודה רבה!

ann שלום, עיצוב חיוך דיגיטאלי הינו בסהכ כלי אחד מתוך מספר כלים שמטרתם הינה תיאום ציפיות ראשוני מול המטופל וזה היום חלק מפרוטוקול העבודה כמעט אצל כל מי שעוסק בשינויי חיוך ברמה המתאימה, כלי חשוב מאד הינו גילוף אבחנתי ולאחריו הדמיה פיזית בפה ( בניגוד לתמונות על מסך המחשב) על מנת להתרשם מדוייק ונכון יותר כיצד תראה התוצאה בפה, חשוב לבחור בצוות ( רופא וטכנאי) בעלי נסיון רב , כשרון , ידע והתמקצעות בתחום האסתטי על מנת להצליח לצור חיוך שיענה על הציפיות האסתטיות והתפקודיות, מכיון שאין התמחות באסתטיקה , על מנת להגיע לרמה גבוהה בטיפולים אסתטיים נדרשים הרופאים העוסקים בכך לנסוע לכנסים וסדנאות התמקצעות בחול, לעקוב אחרי שינויים והתקדמויות בעולם ולהתאים את החומרים החדשים הנכנסים כל הזמן לשוק למקרים המתאימים, בלי שאר הכלים , הכלי של עיצוב חיוך דיגיטאלי כשלעצמו אינו מספיק לתת את התוצאה הנכונה והאופטימלית שניתן לקבל

17/10/2017 | 12:12 | מאת: ann

ד"ר אמיד, תודה על התשובה המפורטת, הכוונת אותי מאד!!

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה