כאבים ממושכים אחרי עקירת שן בינה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

22/03/2014 | 16:28 | מאת: רוני

שלום, לפני 9 ימים עברתי עקירה כירורגית של שן בינה כלואה מצד ימין למטה (וגם עקירה של שן בינה באותו צד למעלה). העקירה של השן התחתונה הייתה קשה מאוד. מאז היה נדמה כבר פעמיים שהכאבים שוככים, אבל חזרו והם עדיין חזקים ואני נזקקת למשככי כאבים במשך כל היום והלילה. לקחתי מעט נירוסין, אבל בגלל היסטוריה של כאבי בטן חזקים אחרי לקיחה ממושכת של ארקוקסיה אני מאוד מנסה להמעיט בתרופות מסוג זה, ורוב הזמן לוקחת פשוט אקמול, 4 פעמים ביום מנה של שני כדורים. האם יש חלופה לאקמול, שלא תמיד משתלט על הכאבים, שאינה מסוג NSAIDS?

24/03/2014 | 00:11 | מאת: ד"ר הילה קליין

רוני שלום תחילה לגבי הכאבים במידה ואינך רגיש ניתן לקחת אופטלגין רצוי נוזלי כל 4-6 שעות. במידה ואין הטבה מומלץלפנות לביקורת אל הכירורג שביצע את העקירה. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסתות

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות