ניתוח הרמת סינוס +שתל

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

17/06/2018 | 17:05 | מאת: רוני

שלום ע"ס צילום CT נקבע שאני צריך לעבור הרמת סינוס פתוחה כולל השתלת עצם,ולאחר מכן החדרת שתל. הבעיה שיש לי מספר שנים אוסטואופרוזיס ,ואני לוקח כשנה ריבון 150 (לקחתי הכדור גם לפני 3 שנים) האם יש סיכון של דחיית השתל? איזה בדיקת דם לבקש מרופא משפחה כדי להעריך את מידת הבעיה?

20/08/2018 | 09:15 | מאת: ד"ר הילה קליין

טיפול בתרופות מסוג ריבון . מעלות את הסיכון להיווצרות נמק לאחר ביצוע השתלים בפחות מ% . מומלץ להפסיק את הטיפול 4-6 חדשים לפני ההשתלה. אין בדיקת דם אמינה שיכולה באמת להעריך את מידת הסיכון. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות