בצקת ברגליים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

01/05/2007 | 17:41 | מאת: יקי

שלום רב אני חולה IHD , קרדיומיופטיה היפרטרופית בחוד הלב בעיקר , אי ספיקה דיאסטולית דרגה 2 , אני סובל מקוצר נשימה בעת מאמץ , ולעיתים אף כאבים בעת מאמץ הנובעים מההיפרטרופיה. בעת הליכה ממושכת ( חצי שעה ויותר ) מופיע בצקת ברגליים באזור הקרסוליים . שחולפת לאחר מנוחה ארוכה. מדוע מופיעה בצקת? ראוי להדגיש שאני נוטל חוסמי בטא, פוסיד , ותרופות להרחבת כלי דם , סטטינים ואספירין בברכה יקי

08/05/2007 | 23:59 | מאת:

אי ספיקה יכולה לגרום לבצקות ברגליים. הנ"ל אופייני בעיקר לאחר עמידה ובסוף היום יותר מאשר בתחילתו. תודה

08/05/2007 | 23:59 | מאת:

אי ספיקה יכולה לגרום לבצקות ברגליים. הנ"ל אופייני בעיקר לאחר עמידה ובסוף היום יותר מאשר בתחילתו. תודה