פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים
מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים


דוקטור שלום . יש לי שאלה שמטרידה אותי כבר הרבה זמן . אני בחור בן 24, נראה מצויין, חתיך ומשגשג עם בחורות . אני חסר בטחון במיטה, כיוון שלטעמי עוצמת הזקפה שלי חלשה, ומשתנה יותר מדי פעמים במהלך יחסי מין . אני כמעט בכלל לא יכול לקיים יחסים עם קונדום כי אני ממש חסר בטחון ומפחד מנפילה של האיבר בעקבות הבעיה של הגירוי - קרה בעבר . אני שם לב לעוד דבר מדאיג: עוצמת הזקפה שלי בשכיבה על הגב חלשה מאוד ושברירית, בעוד בשכיבה על הבטן היא יותר טובה, בישיבה --> זקפה חזקה . אני לא מבין אם הבעיה היא פיזית או פסיכולוגית. החשש שלי לבעיה פיזית נובע מהעובדה שמגיל 16אני מאונן בממוצע כמעט כל יום חוץ מהימים שאני עם בת זוג . רוב האוננות התבצעה בישיבה על כיסא . שאולי מכאן העובדה שהזקפה בישיבה חזקה יותר . --> אם זה כך האם לחדול מהמנהג ? יש לי חשק מיני גדול - אך חשש גדול מנפילה שכבר קרתה בעבר . אני לא מגיע לזקפה בקלות, ובמידה והדעת הוסחה בד"כ יש החלשות בזקפה . אני בן אדם שופע בטחון עצמי, נראה טוב וסה"כ דיי מחוזר . זה די מפריע לי לשגרת היומיום כי זה דבר מטריד . ראיתי שהצעת בדיונים קודמים שימוש של פעמים אחדות בויאגרה כדי לצאת ממעגל הפסיכולוגיה המסובך . האם זה יכול לעזור גם לי, והאם יש דרך להשיג מרשם בטוח אם כן ? ובכלל, מה יש לך להגיד על מה שרשמתי . תודה!
מרשם כמובן רק אחרי בדיקת רופא ובאמצעותו הייתי כן מציע לך לבצע מבדק זקפה בזמן שינה - NPT כדי לראות את עוצמת הזקפה בשנת חלום - כאשר כל החיים שלך מנוטרלים - ואתה עם חלום שלך. אז נדע מה פסיכולוגי ומה לא.
איך ואיפה מבצעים בדיקה כזו? הייתי שמח לקבל הפנייה למישהו .
היום התפרסם בעיתון שרבים אושפזו בבתי חולים לאחר שלקחו ויאגרה מזויפת . האם הנתון הזה נכון ? אני מתחיל לדאוג מאחר ואני משתמש בהם כבר 3 שנים .
אתה משתמש בויאגרה מזוייפת?
כן ועד כה לא היו כל בעיות
באיזה כדור (במקום ויאגרא) משתמשים רוב חולי לב שמשתמשים בקורדיל מתחת ללשון אשמח לקבל תשובות מחולי לב תודה מראש
בשום כדור מהקבוצה הזו אבל אפשר לנסות טיפול בטסטוסטרון בצורות השונות. או בזריקות
שלום לד"ר, אני בן 23,כבר שנתיים שיש לי את הבעיה הזאת,כשאני עם בחורה אני כבר לא יכול להחדיר מכיוון שהוא לא קשיח במאה אחוז,כשאני מאונן הוא אומנם עומד אבל רק לקראת הסוף,וכשאני עוזב אותו לשניה הוא מיד ניהיה רך,אני לא חושב שיש לי בעיית זיקפה אך היא נעלמת במהירות תוך כדי החדירה,הדבר נורא מטריד,למה זה קורה ואיך מונעים זאת?האם זה נפשי או גופני? תודה רבה
חסרים לי נתונים ההאם בבוקר ישנה זקפה חזקה - ולכמה זמן? האם בסרטים אתה מקבל זקפה חזקה כמה זמן נמשכת באמת הזקפה עד השפיכה
במידה ואני מקיים יחסי מין עם אישתי ואינ משתמש בויאגרה. האם הסיכויים שלה להיכנס להריון נמוכים בעקבות השימוש בתרופה? האם לויאגרה יש השפעה שלילית על הזרעונים והיא פוגעת בפוריות? שמעתי דברים בנושא והייתי מעוניין לדעת האם זה נכון. תודה
זה נכון ישנה ירידה בכמות ובאיכות אבל אני מבין שאתה משתמש כדי לבצע חדירה טובה - אחרת למה?
אכן כדי לבצע חדירה טובה והמטרה היא הריון של האישה. האם הירידה בכמות ובאיכות היא זמנית או ככל שמשתמשים יותר בכדור ככה זה הופך לקבוע יותר? תודה
באחת מהודעותיי הקודמות (13/03/06)- ענה לי ד"ר לין שהוא ישמח לעזור לי אצלו בפתרון הבעיה ("אצלנו" כדבריו). אני מנסה לקבל פרטים כיצד ניתן ליצור עימו קשר בהקדם לקביעת פגישה (טלפון, פקס כתובת), ללא מענה בנתיים. אם מישהו או ד"ר לין עצמו יוכל לענות לי ולתת לי פרטים כדי שאוכל ליצור קשר, אודה לו/לה מאוד. תודה רבה. טל.
מרפאה אורולוגית בית חולים רמבם עלות 100 ש"ח
טל, תתקשר למרכז מידע ברמב"ם . 1-700-50-51-50 בימים א-ה בשעות 8-15, אני מניחה שתקבל מידע .
אכן ברמבם - מידי יום ראשון אבל אני לא משוכנע שלא ייקרו את זה כבר מ - 100 ש"ח - נא לברר קודם
שלום לדוקטור ולכולם, אני סובלת מקושי מסויים בתפקוד המיני (וגיניסמוס), שנובע מתקיפה מינית שעברתי בילדותי. החלטתי סופסוף לטפל בבעיה במסגרת של טיפול סקסולוגי ולא טיפול פסיכולוגי דינמי (שעברתי כבר בעבר). הבעיה היא שאני סטודנטית ענייה ואין לי כסף להשקיע בטיפול פרטי. לצערי, היות ואני חברה בקופ"ח כללית, גיליתי שאני לא זכאית להנחה בטיפול במרפאות של בי"ח איכילוב. רציתי לדעת אם למישהו יש מושג האם הכללית מסבסדת או נותנת חינם שירותים של טיפול בהפרעות מיניות (טיפולים סקסולוגיים), או שישנן מרפאות של משרד הבריאות באיזור ת"א שמספקות שירותים כאלה. תודה מראש על כל תגובה.
שלום, 1.לגבי שפיכה: *רציתי לדעת בבקשה על מה מעידה שפיכה של גבר שהיא שקופה ונוזלית?כלומר,לא בצבע הרגיל שאני ראיתי עד היום שהוא בד"כ צהבהב וסמיך. **-מה לגבי שפיכה בצורה רגילה אבל מאוד מעטה?על מה זה מעיד? 2.ממה יכול לנבוע כאב בפתח הנרתיק לאחר חדירה? האם ייתכן שיש קשר להופעת טחור קטן? תודה על התייחסותכם,איילת.
מעטה מה זה? כמה זה מעטה - נורמלי זה בין חצי מל ל - 5 צבע לא אומר כלום - וגם לא סמיכות
שלום , אני חייל בן 19 היתה לי חברה שנתיים וחיי המין שלי היו מעולים לא זכור לי שום בעיה עם זקפה היא היתה לוקחת גלולות ולא השתמשנו בקונדום לפני כמה חודשים נפרדנו ועכשיו יש לי חברה חדשה :) הכל טוב ויפה והבעיה היחידה היא שהחברה החדשה לא לוקחת גלולות ומהפעם הראשונה שהייתי צריך לשים את הקונדום פתאום לא עמד לי :( ועכשיו שאני חוזר מהבסיס שישי שבת קשה לי להגיע לזקפה בחדירה ואם אני חודר היא יכולה להעלם תוך זמן קצר... מה אני עושה ??
קורה להמון המון המון המון - המון אנשים הבעייה עם הקונדום - וזה נורמלי לחלוטיין נסה לבד ללא חדירה - באוננות נניח - קונדומים מגדלים שונים כדי להתאים את הגולד לאבר המין שלך - שלא יהיה קונדום קטן מידי ולוחץ
האם יש סכנה בלקיחת סיאליס (או תרופה דומה) מספר פעמים בשבוע , כדי לשמור על יכולת למגע מיני ספונטני ? הרי אי אפשר לומר לבת הזוג "חכי שעה עד שאקח כדור .."
כדור לבד לא יועיל צריך בכל מקרה גירוי מתאים זכור שאיבר המין הגדול זה המוח !
שלום, האם ניתן להיפגש איתך אם אני לא חבר לאומית ולא בתשלום הגבוה?אני ממש צריך את עזרתך לפחות בייעוץ,התיאשתי מכל הרופאים
אנא התקשר לרמבם - אשמח לראות אותך במסגרת המרפאה הכללית מידי יום ראשון
שלום. אני בחורה נשואה שבשלב זה ממניעים רפואיים משתמשת עם בעלי בקונדום. אמרה לי חברה שאני יכולה לעשות אהבה עם בעלי ללא קונדום מספר ימים לפני המחזור כי ממילא המחזור "בדרך". נורא קשה לי להיות עם בעלי עם קונדום (אני נשואה טריה, וגלולות בלתי אפשרי לקחת מסיבות בריאותיות). האם נכון שאני יכולה להיות איתו כמה ימים לפני המחזור ללא קונדום? אם כן, כמה ימים בדיוק? אם עדיין יש סכנה בלהיכנס להריון, נא אמור לי כדי שלא ניקח סיכון (איננו מעוניינים בהריון בשלב זה). תודה רבה על העזרה.
היי זו לא שיטה "בטוחה" להמנע מהריון לא רצוי גם אם המחזור שלך תקין ומסודר עלולה להתרחש תקלה. בכל מקרה אם מעוניינת בשיטה זו אפשר להוסיף גם כמה ימים לפני המחזור נסי מדבקות המוצמדות לזרוע במקום כדורים
אנו נשואים מזה 23 שנים אנחנו לאנהנים מקייום יחסים
הבעיה שכיחה. המון זוגות מתלוננים את חוסר חשק והנאה בקיום יחסי מין. יש המון סיבות לכך ורובם ניתנים לפתרון ! צריך להתחיל בשינוי הרגלים באורח החיים. לצאת יותר לחופשות משותפות. להעזר בספרות מתאימה להעשרה וכד' מין זה לא רק חדירה יש בו חיזור משחק מקדים וכד' בהצלחה
שלום ד"ר לין שאלתי בפורום בשבוע שעבר בעניין התקפים חזקים של כאבי ראש בזמן פעילות מינית ובתגובה שאלת פרטים. ובכן: אני לא משתמש בתרופות, בן 36, לא חוסך במין, לא סבלתי עד עכשיו משום תופעת לוואי, זה חדש ומפתיע.בהתחלה הכאבים חלפו במהירות, בפעם הרביעית נשאר כאב עמום ברקע שלא חולף לחלוטין כבר שבוע. קישרתי את התופעה לעליה בכמות עישון סיגריות, הפחתתי כמעט לחלוטין, המצב השתפר אך לא נפתר לחלוטין. אני כן מצליח לחוש את הכאב מתקרב לפני התקף ולווסת את לחץ הדם בסוג של מדיטציה בלי להפסיק את הפעילות, אבל.... מה אתה אומר?
האם ביצעת מדידות לחץ דם במהלך הימים האלה?
אני גומר מהר לאחר החדירה, זאת בעיה שמדאיגה אותי כבר זמן רב וגורמת לאי נוחות, אני אכן מגיע לאורגזמה אבל כל כך מהר שאני מודע לעובדה שבת זוגי לא מצליחה להגיע לאורגזמה. גם באוננות הבעיה דומה, מה עושים ?
.
מהר זוהי הגדרה רחבה - למה אתה קורא מהר? יותר או פחות מדקה? יכול לחדור? ההגדרה שלנו של שפיכה מהירה היא אם אתה לא יכול לחדור - בכלל או חדריה מאוד קצרה שנשמכת שניות ככה או ככה - ישנן כמובן דרכים התנהגותיות אבל כמובן גם כדורים שאפשר לעזור לך לקבל אותם - ולהאריך את השפיכה לפי שלוש ויותר
שניות ספורות, איך קוראים לכדורים האלה, ואיפה קונים אותם ? והאם זאת בעיה שאפשר לפתור או צריך להיות תלוי בכדורים כל החיים ?
פוחדים מבקורת ומגינים על הדוקטור העלוב
ד"ר יקר שלום אני בן 25 ללא בעיות בריאות מיוחדות. מאז גיל 18 אני חש ירידה בעוצמת האורגזמה ופליטה מוקדמת (ולא יודע אם זה קשור). בכל השנים האחרונות האורגזמה החלשה הייתה לצד חשק מיני בריא ביותר. כיום גם החשק המיני ירד, אני צריך להתאפק מאוד בכדי להשהות את הפליטה, והכי גרוע: הפליטה מלווה במעט מאוד הנאה!!! יש לציין שבבדיקה הורמונלית התקבלו התוצאות: פרולקטין=302 טסטוסטרון=11 האם יתכן שנתונים הורמונליים אלו, הם שגורמים לבעיה? מה הפתרון האפשרי??? האם כדאי לבצע עוד בדיקות, ולאיזה רופא עלי ללכת? יש לציין שהזקפה אצלי במצב טוב.
תוצאות ההורמונליות שלך בסדר כן הייתי רוצה לראות בדקית זרע וכן - אולטרסאונד של בלוטות הזרע והערמונית
אני בן 16. ( עוד חודש בדיוק), הגובה שלי הוא 1.75 ואני לא מי יודע מה מפותח... עוד לא גדל לי זקן.. אבל בשם אני מתגלח פעם בשבוע ככה... ( סתם כמה פרטים כלליים שיוכלו לעזור לכם לנתח...) איבר המין שלי דיי קטן..(13 סמ) ומה שאני שואל זה בעצם: האם לפי מידת ההתפתחות שלי נשאר לי עוד הרבה לגדול? לאיזה סביבת גדול איבר המין שלי יגיע? תודה רבה רבה...
סביר שאבר המין שלך יגיע לגודל של 18-20 סמ - כאשר תגמור להתפתח לגמרי סביר גם שתגבה עד לגובה של כ - 179-182 סמ
אני חייל בן 19.5 משרת ביחידה קרבית. לפני חודשיים הכרתי מישהי ובזמן האחרון נכנסנו כמה פעמים יחד למיטה, וגיליתי שאני לא מצליח להגיע לזקפה, שעד עכשיו לא היה לי שום בעיה איתה, להפך, ואנחנו לא מצליחים להגיע לחדירה. הקטע הזה ממש מדאיג אותי, וגם שאני לבד אני לא מצליח להגיע לזקפה כמו לפני כמה חודשים. מה הבעיה אצלי?!
לדעתי אין לך בעייה - אלא נקלעת למעגל סגור של חששות ודאגות האם יעמוד או לא יעמוד- במצב עניינים כאלה בטוח שלא יעמוד אתה צריך לראות בעצמך האם יש לך זקפה בבוקר שאתה מתעורר - או במהלך הלילה האם באוננות הזקפה שלך מצויינת אז תדע שאתה בסדר גמור - ותצטרך להתגבר על החשש אצל ההחברה שלך לפעמים צריכים להעיזר בחלקי כדור ויאגרה - ממש פירורים לשם ההתחלה כדי להתגבר על החששות - וזה תמיד עובד מצויין. ( זה כמעט כמו לחבר חוטים דקים למי שלומד לשחות ורק מפחד לעזוב את המצופים)
שלום דר', אני בן 34, בריא, מתאמן, לא מעשן. תוצאות בדיקה שעשיתי לאחרונה לאחר ירידה בזיקפה הן כלהלן: Prolactin 199 MU/L Testosterone 15.6 NMOL/L Free Testosterone 20.0 PMOL/L (ערך נורמלי הוא בין 31 - 94). האם עלי להיות מודאג מרמת הטסטוסטרון החופשי, ומה עלי לעשות? תודה מראש.
לא הייתי מודאג - אלא חוזר על הבדיקה כדי לראות האם באמת הבדיקה נכונה - בשלב הראשון אחרי זה - מוסיך בדיקת FSH ו LH
שלום, אני בחור בן 26. בחודש וחצי האחרונים אני נוטל פאקסט 20 מ"ג ובסה"כ אני מרוצה מאוד מהשפעתו. החשק המיני שלי ירד באופן משמעותי ובהתחלה זו הייתה ברכה עבורי (לפני כן, הייתי מעט אובססיבי (-; ). כעת המין מעט חשוב לי יותר והירידה בעוצמת ומשך הזמן שאיבר מיני מזדקר בגאון מפריעה ומטרידה. האם נטילת חצי כדור (10 מ"ג במקום 20 מ"ג) יכולה לפתור את הבעיה מבלי לוותר על השפעותיה הטובות של התרופה? אני מפחד להפסיק לגמרי ואף להחליף תרופה שעובדת יפה ושתופעת הלוואי היחידה שלה היא הקטע המיני. איזו תרופות דומות ידועות כפחות משפיעות על התחום המיני אצל גברים? תודה מראש ושבת שלום, יריב
בהחלט אפשרי לנסות כמות של מחצית הכדור ולראות האם לאחר תקופה חל שיפור
שלום רב, קיבלתי 2 כדורי ויאגרה כדוגמית מהרופא (50 מ"ג כל אחד). הנני בן 49 והזקפה בזמן האחרון (כחצי שנה) לא משהו...אני כן מצליח לקיים יחסי מין אך משום מה הזקפה אינה מלאה ברוב המקרים וקיימת שפיכה מוקדמת. האם יש לקחת כדור שלם או שלחלקו למס' חלקים ולעבוד עפ"י "ניסוי וטעייה"??
נסה באמת חלקי כדור בשלב הראשון אם חצי כדור עובד - נסה חצי מחצי
אפשר ללא מרשם , בכל בית מרקחת וגם בסופר פארם , "עזרקאין" תודה ד"ר
נהדר. אני רק צריך לקבל פרטים כדי לקבוע עמך פגישה (מספר טלפון, כתובת). אשמח אם תוכל לענות בהקדם. תודה רבה. טל.
אני כותב בהקשר להודעה: "לד"ר לין או לכל מי שיוכל לענות - שאלה". שענית עליה ב-16.3.
058529595
משהו מוזר קורה לי בשנה האחרונה אני בן 26 ותפקדתי כמו מטורף בכל מה שקשור לסקס אבל בשנה האחרונה איני מצליח לשמור את הזקפה שלי במהלך האקט . יש תנוחה אחת שבה אני מצליח לשמור על הזקפה אבל זה פשוט לא אני מה לעשות???
נראה לי שמרבית הבעייה היא פסיכולוגית ויש לך מה שנקרא מעגל סגור של חששות אבל תבצע בדיקה הורמונלית וכן בדיקה לזקפה בזמן שינה כדי שנראה את הזקפות הנורמליות ונדע אם אני צודק
איך מתחילים טיפול כזה והאם יש טיפול תרופתי לשחרור חששות פסיכולוגים עד להגעה למצב של תפקוד ללא כדורים
לפ]ני הטיפול תעשה את הבדיקות שאמרתי - כדי לדעת באמת איזה טיפול להתחיל
הייתי מעוניין לדעת אם יש קשר לעובדה שאבא שלי סובל מטרשת עורקים סכרת וכולסטרול גבוה לבעיה שהצגתי לפנייך
ממש לא
שלום רב רציתי לשאול כאשר אני וחברתי לפני קיום יחסיי מין בזמן המשחק מקדים לפעמים יש לי בעיה בזקפה והוא פשטו נופל כאילו סתם ככה הדבר נורא מתסקל אותי רציתי לדעת למה זה קורה ואיך אני יכול לשנות את התופעה אני מאוד אוהב את חברתי והזוגיות שלנו נפלאה רציתי לדעת איך אני יכול לשנות נתון זה?
זה קורה להמון אנשים אתה צריך פשוט אז להמשיך במשחק המקדים - תוך כדי ההתעלסות גם לשלב מגעים באבר המין כדי להביא לזקפה מחודשת לא סיפור
אני ובעלי מנסים להכנס להריון. האם אפשר להכנס לאמבטיה חמה בעת ביוץ? האם זה לא פוגע בזרע?
כן פוגע אבל בכל מקרה זה לא שייך לפורום הזה
אני בן 54, חולה סוכרת. לאחר תקופה ארוכה של חיים בנפרד, ללא קיום יחסי מין, הכרתי לפני מספר חודשים אשה, ומאז אני לא מצליח לקיים איתה יחסי מין מלאים, מאחר שהזקפה שלי לא מחזיקה מעמד, וכשהיא מחזיקה מעמד, אני לא מצליח לגמור. הפעמים היחידות שהצלחתי לגמור היו ביחסי מין אורליים (גמרתי בפה שלה אחרי גרוי ארוך). כשאני מאונן, אין לי בעיה לגמור. ניסיתי כבר את כל הכדורים, אבל הם רק עוזרים לי להגיע לזקפה, אבל לא לשמור אותה ולא לגמור. האם יש לי תקווה, פרט לזריקות שהוצעו לי? תודה מראש על תשובתכם
לא הזריקות גם לא יעזרו לך לגמירה אבל לזקיפה כן - וגם הכדורים
יש לי בעיה ואודה על תשובה , בעיה של שפיכה מוקדמת אשר גורמת לי לחוסר ביטחון מוחלט וממש הורסת לי את החיים , אני בחור צעיר בן 25 נראה מעולה ומצליח עם נשים בגדול.... לאחרונה השתמשתי במשחה שנקרת "עזרקאין" אשר גורמת לאיזה ששהוא אלחוש באיבר המין .... מאז שהשתמשתי במשחה הזו התשנו חיי !!! לגמריי .... כאשר אני מורח אותו היא גורמת לי למין ארוך יותר ולחיים חדשים!!!! והביטחון שלי טס לשמיים ... ואני פשוט מאושר מזה. אבל שמעתי שזה יכול להיות מסוכן או בעייתי ... כי יש בו חומר שניקרא "לידוקאין"..... וזה ממש מסוכן אבל ממש , האם זה נכון? האם זה באמת יכול לגרום למוות? או לנזקים כל שהם? בבקשה .... תענה לי בהקדם כי אני ממש חרד!!! ... אם יש סכנות בכלל ומה הם? אלפי תודות מראש.... גיא.
איפה אפשר להשיג את המשחה הזאת?
במרשם רופא - בבתי המרקחת
ראה את התשובה בפורום השני
שלום רב ד"ר נכבד :-) אני כבן 32 וסובל משפיכה מוקדמת (כ 20 שניות מהחדירה) מהתיעצות איתך כאן בפורום לפני כ - 8חודשים המלצת לי על סרוקסט. אכן אני לוקח סרוקסט, התרופה עזרה בחודש הראשון (מ20 שניות הצלחתי למשוך כ 3 דק) שזוהו ללא ספק עבורי היה משמעותי מאוד אך,, מאז התופעה חזרה על עצמה למרות שאני עדיין משתמש בתרופה ואני שוב גומר מהר כמו בהתחלה. ניסיתי לעשות הפסקה בתרופה לתקופה בת כחודש וחזרתי שוב אך אין כל שינוי. אני ממשיך לקחת את התרופה מכיוון שגיליתי שהיא מרגיעה אותי והופכת אותי לאדם רגוע ו...כמעט מאושר. מה אתה ממליץ לעשות? אני לוקח 20מ"ג. אולי לעלות ל 30-40 מ"ג? או אולי להחליף תרופה?
לא להחליף להוסיף משחת עזרקאין מספר דקות לפני קיום היחסים בשכבה דקה על אבר המין אתה יכול לקחת כדור ויאגרה ולשבור אותו ל5 חתיכות ולקחת חתיכה אחת לפני הסקס כ - 20 דוקות - ואז אפילו ב]עמים הראשונות אם תהיה שפיכה תוכל להמשיך ולקיים יחסי מין עקב הזקיפה
ד"ר כמו שאתה רואה אני שאלתי שאלה וענית לבחור שהגיב ולא לי הגיוני?
ממש לא הגיוני אבל מה שאלת?
שלום,אני בן 21,נראה מצוין,ואין לי שום פגם חיצוני או שכלי. הבעיה שמאוד מפריעה לי לנהל חיים תקינים עד כמה שאפשר היא הבעיה בחיי המין שלי. לפני כמה חודשים הייתה לי חברה והיינו שוכבים בתדירות של כל כמה ימים (3-4 ימים) בהתחלה כשרק התחלנו לשכב היו לי בעיות בזקפה (למרות שבגירוי עצמי ממש אין לי). לאחר שבועיים כש"נפתחתי" יותר אליה,כבר עמד לי (לרוב רק אם אני הייתי מעמיד את האיבר HANDJOB),וכשהייתי מבצע את החדירה,בכל הפעמים גמרתי תוך מספר שניות. יש לציין שהיחסים היו בלי קונדום(עשינו בדיקות זה בסדר),אני מתאר לעצמי שעם קונדום המצב היה יותר גרוע.אין לי נסיון גדול עם נשים בסקס,לא יותר מ4 נשים מגיל 17 ועד היום, אני יכול להמשיך לכתוב כאן עד מחר אבל אני מאמין שזה מיותר,בכל מקרה בשורה התחתונה-אני כבר לא מנסה ליזום סקס עם בנות שאני מכיר בגלל תופעת הפחד מהכישלון,וזאת לאחר שחוויתי בחיי חוויות לא נעימות:במקרה הטוב אני גומר מהר,במקרה הפחות טוב כלל לא עומד לי גם עם הצד השני מעניק מין אוראלי וכדומה אני צריך עזרה?,לאן לפנות?,מי יכול לעזור לי?,אני רוצה כבר "לגמור" עם זה (ת"ת).תודה על העזרה.
אני מבין שבאוננות אין לך בעייה וכן בזקפת בוקר? ולכן אין לך בעייה אוגנית כלל והעייה היא יותר ספיכולוגית - אתה כל הזמן חושב על זה אם תצליח או לא - והחששות גורמות לתופעות האלה להיות מקובעות וממשיכות במעגל סגור שבירת התופעה היא על ידי ויאגרה בכמויות קטנות כדי להחזיר את הביטחון - ולרדת מהכמויות אלה בכלל אחר כךלאחר שתראה את הביצועים. לגבי השפיכה המהירה אני מבין שהיא לא קיימת באוננות ולכן שוב - הבעייה היא יותר פסיכולוגית ואני לא מציע לשם כך טיפול תרופתי - לפחות לא בשלב הזה
קודם כל תודה. ועכשיו 2 דברים: 1.זקפת בוקר יש לי בתדירות מתחלפת,לפעמים יש לפעמים אין , ממש ככה. אבל אניי מדגיש שבגירוי עצמי - אוננות,אני מגיע ליופי של זקפה והאיבר מתקשח מצוין.ואין לי בעיה לשלוט על השפיכה. 2.אכן בפעם היחידה שהתנסתי בויאגרה היה לי סקס ממש טוב ואגב שלטתי יותר בשפיכה(מה שלא קרה אף פעם לפני בזמן קיום יחסי מין,ובאמת שהייתי ממש מאושר באותו לילה).וזה היה לי פני כמה חודשים. אחת הבעיות היא כשאין לי בת זוג קבועה-אין לדעת מתי ייצא הסקס הבא,וזו הבעיה עם הויאגרה,אתה צריך לקחת אותה שעה לפני הסקס,וזה הבעיה שהסקס פתאום מגיע ואתה לא מגיע מוכן-אם זה סטוץ במסיבה או פגישה שבכלל לא חשבת פתאום הבחורה מתפשטת...
מזה כשנה אני סובל מבעיות בזקפה כאשר אני מגיע למצבים אינטימיים עם בחורות. לרוב זו זקפה רכה שאינה מאפשרת חדירה. מבדיקות שערכתי אצל אורולוג נמצא כי אין לי בעיה פיזית (טסטסטורון תקין וכו') וכנראה שאני סובל מחרדת ביצוע. יש לציין שזקפת הבוקר לרוב תקינה וכן אני מגיע לזקפה מלאה בעת אוננות, עובודות המחזקות את השערת חרדת הביצוע. לפני תקופה זו לא סבלתי כלל מבעיות זקפה. נפגשתי עם סקסולוג שפועל בתחום הסרוגייט. מדובר בטיפול ממושך ויקר שאיני מוצא בו צורך. אני חושב שכל מה שאני זקוק זו דחיפה קטנה לבטחון ופעם אחת מוצלחת שתעלה אותי חזרה על הגל. הפתרון הנכון ביותר כרגע הוא נטילת ויאגרה. האורלוג שנפגשתי איתו אינו רוצה לרשום לי מרשם כיוון שאינו סבור שיש לי בעיה פיזית המצריכה את זה. האם אתה מכיר אורולוג אשר אני יכול להיפגש עימו, להסביר לו את המצב ולקבל ממנו חוות דעת ומרשם לויגארה? אני משוכנע כי נטילת כדור ואקט מיני מוצלח יעזור בפתרון הבעיה וביציאה ממעגל הקסמים הזה. תודה רבה מראש, טל
זאת בדיוק הבעיה שלי וזה מה שניסיתי להסביר בהודעה שלי "לד"ר רן לין - וידוי" אך אני בשונה ממך עדיין לא נפגשתי עם שום רופא בעיניין. ואני משוכנע שכדור ויאגרה אחד או שניים (שכל אחד מתחלק לחצי - כלומר 4 פעמים) יעזרו לי בהחלט לצאת מהבעיה הפסיכולוגית והמעצבנת הזאת.
אפילו פחות מזה - כל כדור לחלק ל - 4 וגם לך אשמח לעזור
האורולוג טועה ואכן אתה זקוק לויאגרה בכמויות קטנות - חלקי תרופה נשמח לעזור לך אצלנו.
נהדר. אשמח לקבל בהקדם את הפרטים הרלבנטיים כדי לקבוע עמך פגישה. תודה רבה. טל
לד"ר שלום אם יש דבר שעשיתי בזמן האחרון ואני מתחרט עליו.. זה שלא הקשבתי להעצתך... ואני אפרט : לפני כשלושה חודשים וחצי בערך פרסמתי כאן מודעה שהייתה מופנית אליך... שבה אמרתי שאני חייל בן 21 שסובל מאי זיקפה ולפעמים משפיכה מוקדמת. ושלאוזניי הגיעה ידיעה על כדורים בשם "גברא פלוס" של חברת "טבע דיירקט" ש"מחוללות פלאים" והם טבעיות ב 100 אחוז שמטרתן היא למנוע שפיכה מוקדמת, אי זיקפה והעלאת החשק המיני. ובפנייתי אליך רציתי לדעת אם כדאי לרכוש את הכדורים האלה ומאיפה. ואתה ענית שהכדורים האלה הם "שטויות במיץ עגבניות". כנראה שהייתי נסער וכנראה שהייתי לחוץ אבל החלטתי בכל זאת לרכוש אותם (בנזק של אלף שקל - 120 כדורים ל 3 חודשים) וכיום אני מוכרח להודות... טעיתי.. לקחתי בדיוק את הכדורים לפי ההוראות ובהקפדה מלאה. ואין שום שינוי במצבי לצערי... אך דבר מוזר שקרה לי ואולי תוכל לתת לי מענה לגביו... לפני כשבוע הייתי עם בחורה חדשה בוא נגדיר ככה. והסקס בנינו נמשך כ 3-4 שעות !! אבל... לפני יומיים ...עם אותה בחורה... אותו מקום ואותה האוירה... לא יודע מה קרה לי אבל שוב סבלתי מאי זקפה וגמרתי ממש מהר (פחות מ 5 דקות!.. אפילו במספר השני) ובנוסף.. עם בחורה אחרת ב3 חודשים האחרונים סבלתי מלא פעמים מאי זקפה... אך אני עדיין כולי תקווה שהכל פסיכולוגי וזה מהתרגשות (כי האמת אני ממש לחוץ תוך כדי...ותמיד דואג שיעמוד) משום שלא חסרות פעמים שהוא עומד . קצת בילבלתי אותך אולי.. אני יודע אבל החלטתי להודות שכנראה טעיתי ומה שהיה בכדורים אני לא יתפלא אם לא היה קמח. אני עדיין מיואש ועצוב.. ומקווה שתוכל לעזור לי ולהגיד לי מאיפה אני.. בתור חייל.. יכול להשיג את התרופה הבטוחה הלא היא ויאגרה... והאם זה ניתן לחיילים על חשבון הצבא (אחרי הכל אי זקפה זה לא צחוק) או האם אני צריך לקחת מרשם מרופא היחידה שלי ולשלם מכספי? אנא התייחסת לכל מכתבי (ו...אנשים... תקשיבו לכל מה שהוא אומר.. הניסיון מלמד הכל:) בתודה מראש אילן
שמח לשמוע שרפואת אליל לא עזרה לך כל כדור צריך לעבור בדיקה מהימנה נראה שיש הרבה התחזויות ויאגרה תמיד על חשבון החולה !!!! אל תתפתה לקנות במודעות בעיתון - אם תתפתה תקבל זיופים
ראה למעלה ואתה תמיד מוזמן לבוא ונעזור לך
אני בן 47 וסובל מיתר לחץ דם . מקבל נורמיטן 100 מ"ג מזה שנים רבות . סובל שנים מתפקוד מיני לקוי .לאחרונה רשם לי רופא המשפחה ויאגרה . הגלולה אמנם חוללה פלאים ועזרה לי מאוד .השאלה שלי האם נגזר גורלי שכל יחסי מין אצטרך לקחת את הגלולה .(בדיקה הורמונלית תקינה ו-NPT תקין )
ככל הנראה שכן אז מה? מה רע בלקיחת תרופה? אתה צריך לזכור שהתרופות ליתר לחץ דם מחוייבות המציאות כי יתר לחץ דם היא מחלה הורגת
אני בן 22, וגיליתי רק היום מעבר לכל ספק שאני סובל משפיכה מוקדמת, השפיכה מגיעה אצלי חצי דקה ומטה אחרי החדירה, וגם במין אורלי, שבו אני יכול להחזיק בלי סופ, כשהגירוי עובר למרכז הפין ולקצה שלו, אני לא מחזיק יותר מאשר בחדירה, אני בתחילת דרכי המינית אפשר להגיד, למרות שלא חסר ניסיון לחלוטין, מעניין לציין שעם מספר בנות זוג, הבעיה לא היוותה בעייה, כי הם היו כל כך מגורות עוד לפני החדירה וגמרו יחד איתי ולפעמים גם לפני, אלא שלא עם כולן זה עובד, האם הבנות שזה עבד איתם בעצם גם סובלות מסוג של בעייה, או אוליי בכלל לא גמרו אלא רק חשבו שהם גמרו ? הבעייה המרכזית היא שאני בטיול, בחול, במדינות עולם שלישי, ולא מתכוון לחזור לארץ בזמן הממש קרוב, וגם לא רוצה שהבעיה תהרוס לי חלק מחוויית הטיול, כי בנות הם חלק מחוויית הטיול, מה עושים ? מעניין לקרוא שהבעיה היא פסיכולוגית ואני צריך להתרכז בתחושות הפין יותר, אבל כשאין לי שום שליטה על השפיכה, משפטים כאלה רק מדכאים, יהיה לי קשה מאוד לטפל בעצמי פסיכולוגית, ובלתי אפשרי לעבור טיפול פסיכולוגי על ידי גורם חיצוני בזמן טיול, ותודה למגיבים,
אני מעריך שהשפיכה המוקדמת שלך היא יחסית בלבד וכן - אתה צריך לדאוג לנושא הפסיכולוגי - העצמי - ולחשוב על יוסי בןעיון באותו רגע ולא על הסקס- וזה עוזר יחסית כמו כן - קונדום מוריד חיכוך - תנסה משחת עזרקאין - כנ"ל - בשכבה דקה. אורלי - אני מאוד ממליץ בעולם השלישי כנ"ל עם קונדום - כדי שאני לא אבכה אחר כךף יחד אתך
ללא הפנייה הבדיקה עולה כ - 400 ש"ח - בכל בית חולים מרכזי
אתה לוקח הפניה מהאורולוג בקופת החולים שלך . והולך לבית החולים כדי לקבל את המכשיר הביתה ללילה. הבדיקה עולה 500 ש"ח
אני כולה סקרת
שלום, אני בן 29 ובשנים האחרונות חווה ירידה בחשק המיני. אני לא חושב שיש איזו סיבה מסוימת, פשוט ירידה בעניין. אני נוהג להתגרות/לאונן פעם בשבועיים בערך. נוספת לכך העובדה שאני לא ממש נמשך מינית אל חברה שלי, כך שכשאנו מקיימים יחסי מין אני מפנטז על נשים אחרות וכך מתגרה, אך בעקבות ירידת החשק, לא תמיד אני "במצב רוח חרמן" ומצליח להגיע לזיקפה כשאנו שוכבים, וכאן הבעיה שלי. גם כאשר ניסינו לגוון קצת תנוחות, ועזרה שלה, זה לא עוזר. כיצד להגביר את החשק?
אי אפשר באופן שאתה מתאר אלא אם נניח תקים יחסים ליד וידאו ותצפה באותה עת בסרט שירוץ על המסך
כאב ראש חזק ומקיף מהמצח עד העורף תקף אותי כבר שלוש פעמים בתוך שבועיים, רק בזמן סקס. למה זה קורה? מה אפשר לעשות?
איזה טיפול תרופתי אתה לוקח? בןכמה אתה.?
שלום ד"ר לין אני לא משתמש בתרופות, בן 36, לא חוסך במין, לא סבלתי עד עכשיו משום תופעת לוואי, זה חדש ומפתיע.בהתחלה הכאבים חלפו במהירות, בפעם הרביעית נשאר כאב עמום ברקע שלא חולף לחלוטין כבר שבוע. קישרתי את התופעה לעליה בכמות עישון סיגריות, הפחתתי כמעט לחלוטין, המצב השתפר אך לא נפתר לחלוטין. אני כן מצליח לחוש את הכאב מתקרב לפני התקף ולווסת את לחץ הדם בסוג של מדיטציה בלי להפסיק את הפעילות, אבל.... מה אתה אומר?
שלום רב לכולם, אשמח אם משהו יוכל לעזור לנו ולייעץ לנו מהו הפתרון המתאים!! כאשר אני ובעלי מקיימים יחסי מין הוא מחזיק מעמד 4-5 דקות אשר בהן הוא מבקש ממני לא לזוז כדי שהוא לא יגמור, הוא נורא מגורה ולכן הוא ממש מחזיק את עצמו לא לגמור עד שלבסוף הוא לא מחזיק עוד מעמד ואני נותרת לא מסופקת. לעיתים יש מצבים שבכל זאת שהוא גמר פעם אחת עדיין הוא יכול לספק אותי אך הפעמים הללו לא רבות. מה ניתן לעשות? האם חייבים להשתמש בתרופות ובזריקות בכדי לפתור את הבעיה - אם כן האם משהו יכול להמליץ לנו על רופא? הדבר פוגע מאוד ביחסנו. אשמח לקבל תשובה מהירה. בתודה,מאי
חושב שבחירת תנוחה מתאימה ומשחק מקדים רציני ועשיר יוכל לפתור את הבעיה
מאוד יכול להיות שכדורים או משחה - יועיפו לשחק המיני שלכם - ואת לא צריכה לראות בכך איזה כישלון או בעייה - בסך הכל כדורים
האם שימוש בקרם esracain 5% יעיל לטיפול בשפיכה מוקדמת? אם כן - באיזה איזור של הפין רצוי/מומלץ למרוח? האם זה מזיק לאשה? תודה מראש
זה טוב משיכה על כל אבר המין בשכבה דקה כ - 15 דקות לפני הסקס
תודה רבה על התשובה רק שאלה נוספת: האם זה יכול לגרום נזק לאשה? האם זה יכול "להרדים" גם אותה?
יש לי קשר חדש עם בחור, אנחנו מאד נמשכים אחד לשני אבל לא תמיד מצליחים לקיים סקס מלא. הבעייה היא שכאשר הבחור שם קונדום הזיקפה שלו יורדת. ניסינו סוגים שונים של קונדומים וזה קרה שוב ושוב. הבחור ציין שבעבר לא היתה לו בעייה לקיים סקס עם קונדום. אני חוששת שאנחנו נכנסים למעגל מתסכל. מצד אחד יש משיכה ורצון הדדי בסקס אבל חווית הכישלון מהדהדת ומצד שני אני לא מוכנה לקיים סקס לא בטוח הן מהחשש ממחלות מין והן מהחשש מכניסה להריון לא רצוי. מה ניתן לעשות במצב כזה?
אתם באמת במעגל סגור בואו תנסו לא ל'קיים יחסים בכלל - אלא מגעים בלבד - ואחר כך מכגעים ידניים ללא קונדום כדי להוסיך לביטחון ואחר כך - קונדומים - אבל טיפה יותר גדולים מאבר המין שלו כדי שלא ילחצו
שלום ! האם טיפול בכדור שהוא שילוב של : 15מ"ג clomipramin 25 מ"ג pyridoxin 25 מ"ג magnesium oxide נחשב למצעי יעיל למניעת שפיכה מוקדמת? תודה.
ממש לא
אז אתה אומר בעצם שסקסולוג שנתן לי את זה עבד עלי. הוא אומר שזה עובד על מקום בעמוד השידרה שאחראי לנושא השפיכה.
רוצים לחסוך בעלויות הסלולר והתקשורת??? פחות מ 40 אגורות לדקת שיחה(מול אחת מחברות הסלולר הגדולות בארץ)!!! בין 10% ל 30% חסכון צפוי ואף יותר. חסכון כספי משמעותי בתחומים נוספים. מועדון אפיקי העתיד פותח שעריו לצרכנים בימים אלו, בואו והצטרפו למיזם שיחסוך לכם כסף רב מצד אחד ויספק לכם הכנסה חודשית קבועה מצד שני. מעוניינים ללמוד איך? טלפון לפרטים: 052-6109644 או באתר: www.afi-k.com קוד מצרף(הכרחי לצורך הרשמה): 11665 אפיקי העתיד-"רק ביחד נצליח ליצור שינוי משמעותי"
שלום אני בן 35 ואשתי ואני מנסים להכנס להריון. אשתי מקבלת כדורי איקקלומין להסדרת הביוץ. הבעיה שבימי הביוץ ,הזקפה שלי לא מחזיקה מעמד לאחר החדירה. שמעתי שויאגרה פוגעת בזרע, מה ניתן לעשות?
תנסה עם טבעת על בסיס אבר המין מייד לאחר השגת הזקפה. נסיון נוסף זה מכשיר הארקטייד - שגם הוא מלווה בטבעת
איפה משיגים אותם?
אתה יכול לפרט מה זה אמור לעשות?
בן 69 שוחה כמעט כל יום שנתיים ושלושה חודשים מטופל באומניק, שלושה חודשים האחרונים גם באוודרת בגלל גידול שפיר בערמונית. לפני שנתיים-פרפור פרוזדורים, מאז מטופל ב 200 מג פרוקור+ קומדין לפי הצורך במצב סינוס. זיקפה בסדר גמור בלי כדורים למיניהם. יש ירדה בחשק המיני וקושי להגיע לאורגזמה .מה עושים? מה הפתרון ?
כלום לא הייתי מוסיך כל תרופה כן הייתי מוסיך רעיונות חדשים לתוך המשחק המיני
אני צעירה בת 25 יוצאת עם גבר בן 55- פעיל מינית, חולה מין, פדופיל, בעל יצר ליבידו גבוה במיוחד המתפקד מצוין אף ללא נטילת ויאגרה ומעל למשוער בני גילו ובכלל! מתוך טירוף הדעת הוא החליט לרכוש ויאגרה על מנת שתשמר כדבריו את החשק המיני המוגבר שלו ותעניק לו זקפה מלאה במשך רוב שעות היממה. לאחרונה הוא החל לרכוש ויאגרה מאדם פרטי, ממקור לא ידוע, ללא המלצת והפניית רופא כמובן וללא מרשם. והחל להיות תוקפני מעבר לנורמה. בעית חולי המין שלו התגברה. והוא סובל מהתקפי זעם נוראים. הוא מהלך עם זיקפה 24 שעות ביממה כאשר בפועל עושה בו שימוש אחת ליום לערך ולעיתים אף פחות(שוכבים אחת ליום או יומיים). האם אכן אלו תופעות לוואי המיוחסות לויאגרה? האם נטילת ויאגרה שלא לצורך וללא מרשם הופכת את האדם לתוקפני, אגרסיבי ואימפולסיבי באופן קיצוני? הוא הגיע למימדים שמסבכים אותו עם החוק. מה עלי לעשות?
הבעייה כבר באמת לא נשמעת לי כבעייה אורולוגית קלאסית אלא יותר בעייה נפשית - שמאוד ייתכן שהיא על גבול עירוב החוק - במידה ואכן הוא תוקפני אגרסיבי - ומסוכן לציבור
שלום רב! ביררתי בירורים רבים ומסתבר שהתופות שקיימות אצלי הן כמו שציינתי, זה מלווה בעקמת, יציאת שתן נוספת (כ-3ממ מטה יותר) וכאב בזיקפה לאחר אורגזמה. אני בן 19 עוד מעט מאד זמן ומתגייס לקרבי בקרוב מאד מלבד ביקור אצל אורולוג, שמעתי שיש ניתוחים לתיקון הבעיות. יש לי מספר שאלות לגבי זה: 1. כמה ניתוחים והאם ניתן לבצעם יחד? 2. סבירות הצלחה. 3. האם ההצלחה הינה תפקוד מיני מלא לחלוטין או שקיימות מיגבלות? 4. סיכויי סיבוכים. 5. צלקות? מראות מפחידים? 6. זמן החלמה אם הכל תקין - 3 חודשים, נכון? הבעיה זו איתי מאז הילדות ומעולם לא סיפרתי עליה, מלבד בעוד פורום מיניות. זה פשוט מעיק לי על תחומים רבים בחיים - ביניהן זוגיות ויחסי מין תקינים. מאד אשמח אם תשיב לי על השאלות בתקווה שאהיה מעט רגוע יותר. תודה!
לאחר שקראתי את כל הודעותיך בנושא עקמת.. אני מודאג עוד יותר. העקמת הינה כלפי מטה, כ-45 מעלות. ז"א, אם אני מכוון את איבר המין לתקרה (כאנך לגוף), הוא יוצר זווית ותחושה לא נעימה - בעבר הפריע מאד ליחסי המין. התיקונים הפשוטים לפי הבנתי הינם לצדדים ומעלה.. אני פשוט מבועת מכל הנושא הזה... כל כך מפריע ומדכא! אשמח לשמוע תגובות כנות, תודה רבה שוב!
המון שאלות - ואני לא מבטיח שאחרי התשובות תהיה כל כך רגוע אני מעביר לך לינק קרא אותו אנחנו כאן כדי להסביר לך את ההמשך הכי טוב שתבוא וההסבר יהיה פנים את פנים לינק פשוט - http://72.14.203.104/search?q=cache:BAOQ7o5Y2FkJ:www.duj.com/hypospadias.html+hypospadias&hl=en&ct=clnk&cd=1 לינק מפורט יותר http://www.hypospadiashelp.fsnet.co.uk/Hypospadias%20contents.html
אינני מבקש עזרה, אלא רושם שורת אלה בתקווה שזה גם יעזור למישהו אחר כמו שזה עזר לי וסוף וסוף הפכתי לגבר נורמלי. כרגע אני בן 23. עד לפני שבועיים מעולם לא הצלחתי להחזיק יותר מכמה שברירי שניות כשהייתי מחדיר את הפין שלי לתוך איבר מין של מישהי. אך ברגע שהייתי מקבל מין אוראלי ממישהי, אז הייתי מסוגל לגמור גם אחרי 40 דקות, אך ברגע החדירה ישר גומר. לאחר בדיקות אצל כמה רופאים בארץ, התברר שהבעיה פסיכולוגית. וזה נובע מלחץ כללי שעברתי. לכן השתמשתי בויאגרה פעם אחת, אך לא עזר לי כדי להחזיק מעמד ברגע שאני חודר לתוך מישהי. ביקשתי מהרופא שלי שיתן לי זריקה מסויימת, שמחזיקה זיקפה 4 שעות (לא זוכר את השם שלה), ואכן הצלחתי סוף סוף לחדור לתוך מישהי איזה חצי שעה! בלי לגמור! זה היה רגע מרגש מאד! היה לי עוד זריקה שהשתמשתי בה בשילוב עם סיאליס, והצלחתי למשוך את זה מספר שעות!!! במין אנאלי - אוראלי והכל! אתמול, כבר לא הייתי צריך זריקה , והשתמשתי רק בכדור סיאליס! הצלחתי לעשות 7 מספרים! כל הלילה, ואחרי זה ישנתי 3 שעות ואז שוב המשכנו בבוקר, סך הכל יותר מ 7 שעות חדירה! עד שהתייבש אצל הפרטנרית וכאב לשנינו! הרגשה פשוט מעולה!!! הבטחון העצמי חזר, כאילו מעולם לא היה,! אני מרגיש שאין צורך בכדורים! ואם כן, אז זה לא עסק יקר, כי האפקט נשאר 3 ימים! בהתחלה הרופא שלי אמר שלא כדאי להשתמש בזריקה, אבל אני אמרתי לו שזה רק בשביל בטחון עצמי, ואכן צדקתי! זה עזר לי מאד! לשכב פעמיים עם זריקה, ואחרי זה עם כדורים...עכשיו אני מרגיש תקין, פיקס! אני כל כך שמח ומקווה שכל גבר אחר על כדור הארץ ירגיש אותה הרגשה נהדרת כמוני! סופ"ש נעים לכולכם!.
כל הכבוד לך והבצלחה
אני בן 22 ויש לי בעיה קטנה-כאשר אני מאונן גם כשיש לי חצי זקפה האיבר נהיה קשיח מאוד.עברתי בדיקת אן פי טי שיצאה תקינה במאה אחוז. השאלה שלי היא האם זאת בעיה פיסית או פסיכולוגית[שהאיבר נהיה קשיח מאוד גם בחצי זקפה]או שזאת לא בעיה בכלל? דיברתי על העניין עם שני חברים שאמרו לי שכשלהם יש חצי זקפה ואפילו קצת יותר הם עדיין יכולים לקפל את האיבר.
כמו כן אני סובל מחרדת ביצוע כבר כמה שנים אז אולי בגלל זה הוא מקשיח מהר?
אם הוא מקשיח מהר - זה מצויין בלי שום קשר כנראה יש לך חרדת ביצוע - שאינה אורגנית
ממש לא בעייה ולהפך - לחברים שלך יש בעייה יותר גדולה ואתה - ללא בעייה