כל בוקר?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/03/2006 | 18:49 | מאת: אבי

דוקטור שלום רציתי לדעת אם כל בוקר חייבת להיות זיקפת בוקר? מה זה אומר אם אין כל בוקר? ואלו בדיקות צריך לעשות במקרה שיש איזשהו חשש לבעיה כלשהיא (שמתי לב שלא כל בוקר יש לי זקפה או שלפעמים היא חלשה מידי) ויש לי גם בעיה בזקפה (שפניתי אליך בעבר בנוגע אליה)ואמרת שזה פסיכולוגי בלבד אשמח אם תענה לי בהקדם, תודה.

01/04/2006 | 22:21 | מאת: דר רן לין

ראשית - אם יש לך זקפות באוננות - אין לך בעייה אם יש לך זקפות בצפייה בסרטים - אין לך בעייה אם יש לך מידי פעם זקפת בוקר חזקה - אין לך בעייה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים