אין אונות כתוצאה מלקיחת תרופות ל-OCD

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

21/11/2016 | 10:42 | מאת: אנונימית

בני בן 23 מזה כשנה הזקפה נעלמה כתוצאה כפי הנראה מלקיחת תרופות לטיפול ב- OCD .הבדיקות טובות ונראה שאין כל בעיה אורגנית. מטופלים אצל אורולוג בכיר בשילוב פסיכיאטר וההמלצה היא לעשות טיפול נפשי להירגע CBT שלדעתם הבעיה היא לחץ נפשי. כבר שנה שהוא עושה CBT בשוטף ומנסה לחיות ברוגע. ובכל זאת שום דבר לא זז. לא יודעים מה לעשות!! טיפול בגלי הלם? רפואה סינית? אולי יש כתובות והמלצות רעיונות מה לעשות. מאוד מודאגים. בתודה מראש אנונימית

בהפרעות בתפקוד המיני כדאי להעזר באנשי מקצוע בעלי הסמכה בבריאות מינית וטיפול מיני. אי כלך ממליץ שיפנה למרפאה כזו - בה יש צוות רב מקצועי, כך ניתן להתייחס הן לגוף והן לנפש. יש רשימת מרפאות מוסמכות באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני - www.itam.org.il

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים