דימר גבוה ואשלגן נמוך

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

30/09/2020 | 16:06 | מאת: א

שלום דר ,מהכנת קולונסקופיה התעלפתי לכמה דק הגעתי למיון עם אשלגן נמוך. קיבלתי,ושוחררתי לקולו.לאחריה הרגשתי שוב לא טוב הגעתי שוב אשלגן עוד ירד ודי דימר היה גבוה סיטי חזה היה תקין קיבלתי שוב אשלגן.בבדיקות חוזרות אחרי כמה חודשין ביקשתי לעשות דימר היה תקין וגם שאר ה3 בדיקות קרישה.מה זה אומר דר?מה אומר שלא היה תקין באותו יום?האם מעיד על בעיה בכל זאת ומה לעשות??מודאגת מאד.

30/09/2020 | 16:07 | מאת: א

בת 49.

די דימר היא בדיקת דם שמטרתה לאתר קריש דם, בריאות או בורידים. במידה ומוגבר וכיוון שמדובר בבדיקה לא ספציפית, עושים בדירה מדוייקת יותר כמו ct ריאות.

06/10/2020 | 18:21 | מאת: א

דר אכן עשו לי סיטי ריאןת כשכך יצא במיון:הדימר ויצא תקין הסיטי אבל השאלה האם זה מספיק? האם זה לא מעיד על מחלה ב מקום אחר וצאיך למדל לעשות סיטי בטן?אני במעקב גסטרו כמה שנים בגלל מיצי קיבה שעולים נוטלת פמוטידין עצירות קשה שנים ומעיים מורחבין מאד.קולנוסקןפיה היתה תקינה שבגללה התעלפתי בעצם.האם צריך סיטי בטן בגלל הדימר שיצא לא טוב אז?מודאגת מאד בהרבה בעיות בריאות

מנהל פורום המטולוגיה