Sodium נמוך והומוגלובין נמוך

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

10/04/2019 | 06:56 | מאת: דיאנה

שלום, אני אישה בריאה בדרך כלל. בת 40. לאחר קיצור קיבה (שרוול לפני 7 שנים). אוכלת בריא לרוב ושומרת על משקל תקין 57 קילו, גובה 1.52. משום מה בבדיקות האחרונות יצא לי סודיום נמוך קצת מטווח הנורמה. והומגלובין גם כן יצא נמוך. וB12 יצא תקין. על השאר גם בטווח הנורמה. עשיתי בדיקות כי מרגישה עייפה מדי לאחרונה, חולשה. איך ומה עלי לעשות? איזה עוד בדיקות לבצע כדי להבין מה מקור החוסר? מלבד b12 אינני נוטלת דבר (סובלת בדרך כלל מחוסר b12). איך מעלה את רמת הנתרן? אני שותה מים אגב רגיל ולא ייתר על המידה. כן שותה נס קפה 2-4 כוסות ביום. אודה ואשמח לתובנות. חוששת לאור כל מה שקוראת לגבי חוסר בנתרן והתופעות שלי.

השאחץלה חגבי נתרן אינה בתחום ההמטולוגיה. לגבי ההמוגלובין, מה רמתו?

10/04/2019 | 20:36 | מאת: דיאנה

אם כך למי לפנות לגבי הנתרן? איזה רופא? לגבי ההמגלובין זה 120.

10/04/2019 | 20:50 | מאת: דיאנה

סליחה 12 (בטעות נכתב 120)

מנהל פורום המטולוגיה