דחוף זקוקה לעזרה! תודה מראש!

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

29/12/2018 | 09:33 | מאת: פמלה

שלום.מזה 3 חודשים סובלת כאבים שמחמירים מיום ליום וגושים קשים וכואבים בבלוטות בצוואר, בית השחי, בחזה, מתחת ללסת, צידי הפנים )אזניים) יש לציין שלא היו לי דלקת ולא חום בכל התקופה הזו רק הכאב שמחיר מיום ליום והגושים שאני גיליתי בבדיקת עצמית בעקבות הכאב..רושמת לכם גם תסמינים נוספים מהם סובלת : חוסר תיאבון . הרגשה שמשהו תקוע לי בגרון וממש באמת לא מסוגלת לבלוע המון דברים לכם אני כמעט ולא אוכלת . ירדתי 9 קילו בחצי השנה האחרונה ללא דיאטה..מזיעה בלילות המון גם כשקר!, אני בת 51 ועשו לי ממםוגרפיה בחודש 3/2018 שיצאה תקינה לכן לא הייתי חשיבות לכאבי תופת בבית השחי ובשדיים שרק לגעת זה כואב מאד מאד.. ניסיתי את כל התרופות נגד כאבים (תרופות חזקות כמו טרג'ין למשל שאני מקבלת קבוע ממרפאת הכאב כבר 5 שנחם.. עקב ניתוחים ובעיןת בעמוד השדרה ..עקב כאב כרוני שאינו קשור לבלוטןת הללו) ..שכאמור 3 חודשים מאז הבחנתי בעאבים שמחמירחם ובגושים שגדלים..)וגם נגד דלקות (הרוסים) ושום דבר לא עוזר להקל על הכאבים. ולפני כמה ימים במוסך לכל האמור חשאר הכאבים התחיל לי כאב קשה ושורל וחזק מאד מאד ד בכל שטח הקרקפת בראש.. יש לי גם צרידות שאינה חולפת כבר שנתיים . אני מעשנת כבדה. אודה לכם על תשובתכם.תודה

מהזווית ההמטולוגית כדאי בשלב ראשון להבדק על ידי הרופא המטפל שימשש את בלוטות הלימפה ויעריך אם מוגדלות. במידה ויש חשד לבלוטות לימפה מוגדלות הצעד הבא הוא ביצוע הדמיה כמו סונר או ct ובמידה והבלוטות גדולות באופן משמעותי יש לקחת ביופסיה.

מנהל פורום המטולוגיה