הריון ראשון שבוע 6-7

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

23/11/2018 | 15:44 | מאת: דניאלה

היי, בת 28 בהריון שבוע 6-7 . ברקע :1. ב 7/2007 עברתי ניתוח לב פתוח בתל השומר על רקע SCIMITAR SYN בוצע ניקוז ורידי הריאה מהווריד האפטי לעליה השמאלית דרך ASD וסגירתו (פר' מישעלי תל השומר)מאז ביקורות הכל תקין תפקוד רגיל ללא טיפול וללא קליניקה או הפרעות כל שהן. 2. נשאית FACTOR 5 LEIDEN (הטרוזיגוט) ללא כל בעיה של קרישיות ללא טרומבוזות ללא הפלות ספונטניות, ללא רקע משפחתי. לא מעשנת. משקל תקין -49 קג. מצורפים בדיקות קרישות יתר (בוצע במעבדות בי"ח העמק) אני יודע שהרפואה חלוקה בנושא מתן זריקות קלקסן במצבים אלה. אשמח באם תייעץ לי איך ניתן להתקדם מכאן מבחינת מעקב הריון ( ניתוח לב בעבר-מצב לבבי שקט ללא קליניקה, + הטרוזיגוט אסימפטומטי ל F5 LEIDEN ) במידה ויש צורך ביעוץ מיוחד (גורם אחר) אשמח להתעדכן. תודה מראש, אשמח לתשובה בבקשה, אם צריך תוצאות של משהו כדיי שייקל על המענה אצרף

אין ביכולתי לראות קבצים. ההחלטה על טיפול במדללי דם בהריון תלויה בפרמטרים רבים: היסטוריה אישית, היסטוריה משפחתית, בדיקות מעבדה ועוד..כך שלא ניתן לענות דרך המחשב. לעיתים אין צורך בטיפול כלל, לעיתים רק במשכב הלידה ולעיתים לאורך ההריון. ממליצה לפנות ליעוץ מסודר אצל המטולוג/מרפאת קרישה.

מנהל פורום המטולוגיה