עזרה בפענוח בדיקות דם בעקבות עייפות וחולשה קיצונית

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

22/01/2018 | 23:23 | מאת: סיון

לפני כחצי שנה עשיתי בדיקות דם בהן בעקבות חולשה ועייפות קיצונית, התוצאות החריגותהראו אחוז של לימפוציטים 50.2, CRP 1.5. הלימפוציטים בערך מוחלט היו תקינים. לפני כיומיים עשיתי בדיקות חוזרות והתוצאות החריגות הן: Transferrin 402 המוגלובין 11.5 Hematocrit 34.3 Lymphocytes % 47.3 Lymphocytes # 4.89 ולגבי מחלת הנשיקה אין לי מושג מה משמעות התוצאות ואשמח לדעת: המטולוגיה - משטח מיקרוסקופי Remarks אומת בסקירת משטח CMV IgG 150.3 AU/ml CMV IGM SCREEN שלילי EBNA IgG (POS)EBV Past infection המון תודה.

מבחנה המטולוגית, במידה ומדובר באישה זה נראה תקין. לגבי תוצאות EBV CMV- לא בתחום ההמטולוגיה.

מנהל פורום המטולוגיה