התיעצות להמשך טיפול לאחר התקף לב

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

10/05/2016 | 14:17 | מאת: עידן כהן

שלום. אבא שלי עבר התקף לב קשה לפני 3 חודשים. כיום הוא לאחר ניתוח מעקפים, חולה סכרת קשה בעל בעיות בכלי הדם בדרגה קשה מאד. יש לו מסתם מכני בלב, קשיי נשימה קשים ביותר)היצרות בקנה הנשימה בעקבות מנשם ששהה חודש בגופו(. נוזלים בריאות (תסמינים לאי ספיקת לב). עקב המצב הוחלט לקחת אותו לבדיקת סיטי. מנהל המחלקה מסרב לשלוח אותו לבדיקה אבל היחידה לאף אוזן גרון בבית חולים מתעקשים. קראתי קצת על בדיקת סיטי במצבים דומים והבנתי שיש סיכון. רציתי להתייעץ לפני הבדיקה האם היא יכולה לסכן את חייו?

10/05/2016 | 14:27 | מאת: ד"ר איתן שניר

מבין שמצבו של המטופל קשה, ולאור העובדה שהיה מונשם ארוכות,וכן ש - אאג ממליצים על סיטי, אינני רואה כל סיכון בבדיקת ה-סיטי כמשהו שמסכן חיים ,ושצריך לעבור .

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה