נוזלים סביב הלב

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

14/09/2011 | 08:26 | מאת: נר

עברתי ניתוח מעקפים לפני כחודש וחצי במעקב של הקרדיולוג בבדיקת אקו לב נמצא כי יש נוזלים סביב הלב ונתן לי קולכיצין לפי העלון המצורף לתרופה כתוב שזה מיועד לחולי שיגדון. האם התרופה מתאימה לתופעת הנוזלים סביב הלב? אני מודאג האם זו התרופה המתאימה תודה

14/09/2011 | 11:29 | מאת: ד"ר ארז שרוני

כן, והוכחה כיעילה במידה ומדובר ב דלקת לא זיהומית לאחר ניתוח לב (אחד הביטויים - נוזלים סביב הלב). בברכה, ד"ר ארז שרוני

15/09/2011 | 10:29 | מאת: נר

עברתי ניתוח מעקפים לפני חודש וחצי אני עדין חובש את הרגל ממנה הוצא ווריד בתחבושת אלסטית. עד מתי אני צריך לחבוש הרגל אמנם היא עוד לא הגיעה לממדים הרגילים שלה אך המצב הרבה יותר טוב. אני מקפיד לצעוד כל יום כמעט שעה אך אני מרגיש רפיון בשרירי הידיים והחזה איך אני יכול לחזק אותם?אני קצת חושש להפעיל שרירים אלו כי עדין כואב לי בית החזה.

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה