ניתוח שחזור סטרנום וסגירת בית חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

08/10/2018 | 22:23 | מאת: רינת

אבי בן 71 סכרתי עבר ניתוח מעקפים לפני חודש. לא הסתדר נשימתית לאחר אקסטובציה ובשל חוסר טיפול בזמן התדרדר לדיכוי נשימתי שגרם לדום לב . עבר החייאה . לאחר החייאה נכנס לשוק ספטי . נמצא חיידק בדם ובפצע ניתוח וכיח. פצע נשאר פתוח עם VAC. כעת זקוק לניתוח סגירת בית חזה .סטרנום עם תזוזה ולא מחובר . אבי עדיין מונשם ולא חזר להכרה למרות הפסקת הרדמה מזה 3 שבועות. מה הסיבוכים של הניתוח ? יש חלופה טיפולית?

10/10/2018 | 12:19 | מאת: snir eitan

יש צורך ראשוני בהערכת מצבו הכללי/נוירולוגי ובהמשך לטפל במצב הפצע.,ברור שניתוח לסגירת פצע כזה , מדובר על ניתוח פלסטי נרחב ושימוש בשריר החזה לסגירת החתך .

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה