התנפחות העין לאחר לקיחת סיאליס

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

13/12/2018 | 23:43 | מאת: דני דין

אני בן 57 שנה. אני לוקח סיאליס 5 מ"ג כבר מספ' חודשים לסירוגין, כלומר שבוע שבועיים לוקח ואחרי זה שבוע שבועיים לא לוקח, לאחרונה שמתי לב, כי כשאני לוקח סיאליס 5 מ"ג כל יום אחד, לאחר כ 4 ימים אני מקבל נפיחות מעל העין בעפעפיים ולפני חודש גם נגרם לי דלקת בעין שהייתי צריך לקחת מישחה לריפוי העין, ולאחר שהפסקתי כמה ימים לקחת את הסיאליס ירד הנפיחות. גם השבוע התחלתי לקחת את הסיאליס ביום ראשון וביום רביעי כבר התנפחו לי העיניים בעיקר עין שמאלית, האם באמת יש לזה קשר, האם יש משהו לעשות שזה לא יקרא והאם זה מסוכן בשבילי לקחת את התרופה הזאת. גם ברצוני לשאול האם מותר לי לקחת יותר מכדור אחד של 5 מ"ג בבת אחד, כלומר אפילו 3 או 4 בשביל להגיע ל כמות של 20 מ"ג בבת אחת. יצוין, אלו התרופות שאני לוקח קבוע.: לוסרדקס, גלוקומין, נובונורם, גארדיאנס, אלוריל, ליפיטור, לנטון, מירו אודה על תשובה מהירה מושלמת ולא לשלוח אותי לרופא בלבד

לכול התרופות יש תופעות לוואי כאלה ואחרות. כל תרופה משפיעה על אדם בצורה אחרת. הפתק שתמיד מתווסף לכול תרופה הוא לא סתם נייר. לעתים אנשים חווים חלק התופעות הלוואי לגבי המינונים שאתה לוקח צר לי אבל כן צריך לפנות לרופא המשפחה שמכיר את הפרופיל הרפואי שלך ושייתן לך את הטיפול הנכון והמדויק.

מנהל פורום סקסולוגיה