חמש פריצו. דיסק צוואריות עם הקרנה ליד ימין

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

20/08/2015 | 17:10 | מאת: מיכאל

שלום למומחים לפני כשנתיים בהמשך לתאונת דרכים ובזמן מאמץ ספורטיבי נפגעתי בצוואר מה שהראו בדיקות סיטי וmri, emg חמש פריצות דיסק צוואריות עם לחצים על עצבים במספר מוקדים מה שגורם למעבר לכאבי צוואר חזקים והגבלה בסוף תנועות ימינה ושמאלה להקרנה עם כאבים על יד ימין פנים וחוץ בעיקר חולשה גדולה באיזור הכתף ולאחרונה הקרנות באמה ובכף היד וגם באצבעות. תחושה שמשהו מושך את היד מבפנים וכאבים חזקים. ניסיתימספר סשנים של פיזותרפיה וללא הקלה, נבדקתי מספר פעמים אצל דר רוסטם דזברוב ונאמר לי על ידי אחד הרופאים שמומלץדיקור מערבי. אני ממש מוגבל בעבותי כצייר, סובל מכאבים בתפקוד יום יומי מה ניתן ומומלץ לעשות בבקשה

מיכאל שלום, במצב כזה חשוב מאוד ללמוד הרגלי יציבה ,ישיבה ושינה נכונים ותרגילים לחיזוק שרירי הצוואר והגב העליון. במקביל חשוב מאוד לשחרר את השרירים העמוקים באזור עמוד השדרה הצווארי ולכוונן את החוליות ע"י תנועות עדינות במכשיר "מכוונן קינטי". גם מתיחת צוואר עדינה עשויה להקל. אני ממליצה שתגיע למרפאתי לבדיקה, ייעוץ וטיפול . בברכה ד"ר אורלי פלטנר - המרכז לבריאות הגב סניף גבעת שמואל - 03-5324702, סניף קריית טבעון - 077-4194800

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב