כאבי גב תחתון עזים

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

07/06/2013 | 12:48 | מאת: סמירה

שלום אני בת 48 סובלת מכאב עז בגב תחתון כל הזמן ללא הרפיה. כאב שמשליך על שתי הרגליים הכאב ברגליים יכול להיות לפעמים נסבל ולפעמים קשה ובלתי נסבל בכללל במיוחד בלילה ועם שינוי בתנוחת הגוף עברתי בדיקת emg והנה התוצאות: Vastus med: ימין-אין פעילות ספונטנית גיוס מלא יחידות רחבות. שמאל- אין פעילות ספונטנית גיוס מלא יחידות רחבות. Tibialis ant : ימין- אין פעילות ספונטנית גיוס מלא יחידות רחבות כך גם בשמאל Gastroc med: ימין ושמאל אין פעילות ספונטנית יחידות תקינות Middle lumbar paraspinal museles :ימין אין פעילות ספונטנית יחידות רחבות תמונה נוירופיזיולוגית המתאימה לפגיעה שורשית l4l5 דו צדדית ללא סימני דנרבציה פעילה אני מבקשת הסבר למצבי אם אפשר אודה לכם מקרב לב

16/06/2013 | 13:05 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

סמירה שלום, אופי הכאבים ותוצאות הEMG מצביעים על דלקת בשורשי העצבים בגב תחתון. אחד הגורמים הנפוצים ביותר הוא פריצת דיסק. ממליץ לגשת לטיפול כירופרקט. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב