היצרות קלה של המרווח הבין חוליתי

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

14/12/2012 | 17:03 | מאת: ענת

מה המשמעות של היצרות של המרווח הבין חוליתי L5-S1 ,מה ההשלכות ומהן דרכי הטיפול?

18/12/2012 | 21:46 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום ענת, היצרות המרווח הבין חולייתי גורמת ללחץ על הדיסק המצוי בין החוליות ועלולה לגרם לבלט או פריצת דיסק. צריך לטפל בבעיה בכמה מישורים: מניעה: לשבת פחות ולעשות יותר פעילות גופנית. מתיחה: טיפול כירופרקטי משפר את יכולת עמוד השדרה לשאת בעומסים ומקטין את הסיכוי להיווצרות בלט/פריצת דיסק. בברכה, ד"ר יובל געש כירופרקט ברודצקי 43, רמת אביב, ת"א 03-6470119 מושב גאליה (ליד רחובות) טלפון: 08-9319149

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב