כאבים בחוליות

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

30/11/2012 | 00:37 | מאת: ערן

שלום רב, לפני כ3 חודשים התחילו לי כאבים נוראים ב2 חוליות שנמצאות בין השכמות. לא קיבלתי מכה או משהו שזכור לי ( אני משער שזה קרה אחרי גלישת גלים או בעקבות ניסיון לעשות יוגה ). לאחר כחודש וחצי הכאבים היו בלתי נסבלים ברמה שהפריעו לי לישון בלילה, אני חייב לציין שהכאב עלה בהדרגה. לאחר כל הסרטים שעלו לי בראש מסרטן עד לגידולים בעצמות. החלטתי ללכת לאורטופד לאחר בדיקת אורטופד הוא הביא לי ארקוקסיה 90 שעזרה מאוד עד ליום האחרון של הכדור. לאחר מכן הכאב חזר. נשלחתי לבדיקות דם ובדיקות רנטגן. הכל יצא תקין. לאחר מכן רופא המשפחה שלי שלח אותי למיפוי עצמות והמיפוי יצא תקין לחלוטין. הרופא הניח ועדיין מניח שמדובר על גיד או שריר תפוס. ( קשה לי להאמין כבר עבר 3 חודשים ) עקב חוסר עזרה הלכתי לכיוון של כירופרקט אשר הבחין שהחוליה זזה ממקומה ולאחר טיפול ציין שהחזיר את החוליה למקום. אני חייב לציין כאן שאחרי הטיפול רמת הכאב ירדה דרסטית מרמה של 8 ל 2 וחצי. אך עדיין ישנה רגישות באזור וכאבים. שבוע לאחר מכן הלכתי לטיפול נוסף - הכירופרקט אמר שהחוליה אחרי 3 חודשים לחצה על העצב וכביכול מצאה לה מקום חדש ושכל פעם צריך להחזיר אותה עד שהיא תשב כמו שצריך..לאחר טיפול נוסף הכאב נשאר זהה... אני אובד עצות... כמה טיפולים צריך לעשות עם הכירופרקט - יש לי 5 טיפולים. עשיתי רק 2 בנתיים. בנוסף עשיתי טיפול טווינא.

04/12/2012 | 11:10 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום ערן, כיון שאתה סובל מבעיה מבנית בחוליות מספר חודשים, הטיפול נמשך בדרך כלל לפחות 4 מפגשים. רק אז תוכל לקבל שיפור לטווח ארוך. בהצלחה, ד"ר יובל געש כירופרקט ברודצקי 43, רמת אביב, ת"א 03-6470119 מושב גאליה (ליד רחובות) טלפון: 08-9319149

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב