בעיות יציבה

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

23/12/2011 | 20:08 | מאת: סמדר

שלום.בת 52,כפופה..כתפיים שמוטות,צוואר מוטה לפנים,בלט מאחורי הצוואר..את הצוואר בקושי יכולה להזיז לצדדים....אני מתארת לעצמי שהמצב די אבוד..אך בכל זאת אשאל:האם ניתן בגיל כזה לשנות במשהו?? אני יודעת שיש לקנות רצועות ,שניתן ללבוש אותן מתחת לבגדים-האם הן יכולות לשפר את היציבה-או את המראה? אודה לתשובתכם

27/12/2011 | 18:14 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום סמדר, בכל גיל אפשר לשפר את היציבה ולמנע את החמרת הכיפוף/עקמת. אני ממליץ לעשות התעמלות לחיזוק שרירי היציבה, פילאטיס או שחייה (גב/חתירה) ובנוסף למתח שרירים מכווצים בכתפיים ובגב. מומלץ לפנות לכירופרקט שיבדק אותך, יטפל במגבלת התנועה ויתן לך תרגילים ספציפיים למצבך. בהצלחה, ד"ר יובל געש כירופרקט ברודצקי 43, רמת אביב, ת"א 03-6470119 מושב גאליה (ליד רחובות) טלפון: 08-9319149

27/12/2011 | 18:28 | מאת: סמדר

ומה דעתך על הרצועות שמושכות את הכתפיים מעט לאחור? אם כי על הצוואר,נראה לי שלא נתן להשפיע

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב