כאבים לאחר הניתוח למינקטומיה

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

22/01/2017 | 17:07 | מאת: שרית

לפני כ 3 שבועות עברתי ניתוח למינקטומיה מתנית עם הוצאת חלק תחתון של קיבוע שהיה לי עקב סקוליוזיס. הכאבים בירך והלחץ ברגל והירך עדיין קיימים כמו לפני הניתוח. האם כך זה אמור להיות? האם יעבור מתישהו? תודה

שרית שלום, בבקשה פני למנתח לקבל את חוות דעתו בנושא. בברכה ד"ר אורלי פלטנר - המרכז לבריאות הגב כירופרקטיקה עדינה, רפואה משלימה, התעמלות שיקומית, גלי הלם ומדרסים אורתופדיים גבעת שמואל- 03-5324702, קריית טבעון - 077-4195800

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב