השפעת בעיות בעמוד השדרה על דליפת שתן?

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

06/12/2004 | 14:36 | מאת: דולבי

לביתי יש דליפת שתן. היא נמצאת כרגע בבירור אצל אורולוג וממתינה לקבלת תאריך לביצוע בדיקת אורודינמיקה. היא עברה כבר אולטרסאונד כליות. התשובה תינתן בעוד מס' ימים. בבדיקה קודמת נמצאה שארית שתן קטנה. השבוע, לאחר שביקרנו אצל האורולוג, נתקלתי במקרה בסרט ובו דובר על נערה שעברה תאונת דרכים שבעקבותיה נפגע עמוד השדרה שלה וכתוצאה , בין ביתר, יש לה גם דליפת שתן. המידע הזה הדליק אצלי נורה אדומה. ביתי עברה ניתוח לתיקון עקמת בעמוד השדרה לפני כ 6 שנים(היום היא בת 18). האם יש סיכוי שבמהלך ניתוח כזה נגרם נזק שיכול היה להשפיע ולגרום לתופעה של דליפת שתן? עלי לציין שלביתי הייתה הרטבת לילה בערך עד גיל 11. כמו כן יש לה אירותריציטים בשתן. זוהי תופעה שפירה ומשפחתית. אודה לך ד"ר על מתן מידע והכוונה בתחום.

08/12/2004 | 19:23 | מאת: ד"ר קונדריאה

יתכן קשר עבין פגיעה בעמוד שדרה והפרעות בדרכי השתן. עליה לבצע אבחון מלא ומדוייק. בהצלחה דר' אלכסנדר קונדריאה מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה וכירורגיה של ריצפת האגן מרכז רפואי וולפסון חולון טלפון ביחידה: 03-5028490 מרפאות: טשרניחובסקי 1 כרמל צרפתי טלפון: 8337164-04

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה