כדור בטיסטין לסחרחורות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

02/09/2019 | 12:03 | מאת: שני

אני סובלת מסחרחורות שנים רבות. עשיתי המון בדיקות ונראה שיש בעיה וסטיבולרית שקשה להגדירה. הופנתי שוב לפיזיותרפיה, בינתיים קיבלתי בטיסטין. (נסיון עם כדור אחד של סטונרון הביא לי החמרה בסחרחורות.) שאלתי - האם הבטיסטין בטוח לשימוש יחד עם כדור מירו 30 מ"ג שאני נוטלת בלילה? שאלה שניה - האם הבטיסטין אמור לעזור כל כדור כשלעצמו או שיש פה השפעה מצטברת וצריך לקחת אותו 3 פעמים ביום למשך תקופה? תודה

לגבי השאלה הראשונה , אני ממליץ לך לפנות לרופא שלך שיבדוק אניטרקציה בין תרופות שאת לקוחת ולא רק המירו לגבי המינון של בטסטין אם הסחרחרות קשות יש להתחיל עם מינון של 3 פעמים ביום

מנהל פורום אף אוזן גרון