נוזלים באוזן שמאל, סחרחורולת קושי לדבר ולשמוע

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

01/06/2019 | 22:10 | מאת: הדס

אמי בת 71 חלתה והייתה מצוננת ומשתעלת , לאחר מכן החלה להתלונן על סחרחורות, תחושה של אוזן סתומה,קושי לדבר משום ששומעת את עצמה חזק, חולשה. בביקור אצל קופה אאג כתב כך: אף הפרטופיה של קונכיות וגודש דו צדדי אוזניים תופיות תקינות ללא עכירות או בלט או פרפורציה,נוזלים משמאל, weber ,שמאלה עיניים תנועתם תקינה ללא הגבלה ללא ניד נראה לעיל ,hht hit שלילי, fukuda romberg שלילי Dhp חיובי לימין לציין ניסטמוס לא אופייני לbppv הפנה לבדיקת שמיעה,נוירולוג ופיזוטרפיה רשם תרסיס ותרופה להקלה בסחרחורת ואמר שאמור לחלוף מעצמו היא מאוד סובלת , מתקשה לתפקד כרגיל , האם יש פתרון אחר? אולי טיפול אלטרנטיבי? תרופתי? קבענו תורים לבקשתו אך ייקח זמן עד שנבצע הכל והיא ממש סובלת אודה לעזרתכם.

ניתן טיפול טוב מאוד נוזלים באוזניים יכול לקחת זמן זה הטיפול במקובל בשלב זה

מנהל פורום אף אוזן גרון