צואה רכה - האם ממתח?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

27/06/2019 | 15:59 | מאת: נןפ

שלום, לפני כחודש חוויתי התקף חרדה ראשון. מאז אני לא בדיוק חזרתי למיטבי. בהתחלה אכלתי פחות וזה גרם לירידה במשקל. מדי פעם , בימים לחוצים יותר אני או משלשלת או יוצאת קיבה רכה חום/צהוב ומרגיש שיש מעט ריר. האם זה יכול להגרם ממתח? עשיתי בדיקות דם שיצאו תקין

27/06/2019 | 16:24 | מאת: נופ

אציין כי לפני ההתקף חרדה הראשון לא היה שום דבר בסגנון הזה. וזה לא קורה כל יום במהלך החודש אלא בא והולך.

היי בת כמה גבר או אישה מחלות רקע תרופות ???????????

היי התשובה חד משמעית -- כן אם ימשך צריכה עזרה

08/07/2019 | 10:23 | מאת: נופ

היי בת 27 אין מחלות רקע תרופות מדי פעם לא בכמויות קלונקס רק במצבים קשים וזה רק בחודש וחצי האחרון. לאחרונה מעט השתפר,זה כבר לא מגיע לשלשול או קיבה רכה ממש, גם הצבע חזר להיות רגיל אך מרגיש שיש חתיכות אוכל כל הזמן,לא בכמויות אבל רואים. עשיתי אתמול בדיקת צואה ממתינה לתשובה. על מה אתה ממליץ ? תודה על התשובה

11/07/2019 | 15:47 | מאת: נופר

ד"א, תרבית צואה- יצא תקין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת