עצירות מתמשכת אחרי שלבקת חוגרת

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

19/01/2019 | 17:57 | מאת: שירין

שלום, כ 7 שבועות יש אצלי שינויים בהרגלי היציאה. עצירות מתמשכת. נורמלקס ואפילו לקסדין לא עוזרים . ומפחיד שאין לי שום צורך או גירוי להתרוקן חוץ מבטן נפוחה וגזים. מוטרדת מאד. . שיטוט בגוגל הפגיש אותי עם השם: גסטרופרזיס. ברקע: פוסט הרפטיק , 7 שבועות אחרי התפרצות במותן הימנית. מטופלת כ 3 שבועות באלטרולט 10 1×1.. נוירולוג נתן לי Gaba...פוחדת לקחת בגלל תופעות הלואי. עברתי לפני שבוע קולונוס׳ + גסטרוס׳. הקולונוסקופיה תקין. הגסטרוס׳ - נלקחו 2 ביופסיות. מהאנטרום ומגוף הקיבה, כדי לבדוק B12 נמוך. עדיין אין לי תשובות. שאלתי, מאין יבוא עזרי? הגסטרואנטרולוג׳ במרפאה אמרה שבכל אשמה השלבקת והאלטרולט. בינתיים אני מרגישה נפוחה, הלשון לבנה, טעם רע בפה. מחפשת פתרון.... תודה מראש. שירין

היי לפני האירוע היו יציאות תקינות ? איזה תרופות נוספות לוקחת ?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת