גמילה מכדורי הרגעה ומכדור ים נגד דיכאון

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

19/04/2013 | 22:53 | מאת: יוסי

שלום רב! אני מעוניין לדעת האם מותר להפסיק את הכדור לוריוון בצורה דרסטית? והאם יכול להיגרם נזק בצורה של הפסקה מיידית? ומה הדרך לגמילה מכדורים אלו לתמיד? לאחר של נטילת התרופה במשך שנה פלוס, בכמויות של 6 ביממה,(24 שעות) בנוסף ללוריוון נלקח כדור נוסף מרוניל(225 מלגרם)3 כדורים ביממה, הטיפול התחיל לאחר התקף חרדה, התסמינים של ההתקפי חרדה נעלמו, השאלה האם יש קשר להפסקת הכדורי הרגעה? אשמח לתשובה מפורטת או פרטים נוספים בנושא זה תודה מראש!

שלום יוסי, יש דרכים רבות להתמודד עם הסימפטומים הפוסט-טראומטיים, וכדאי להשאיר את התרופות הפסיכיאטריות רק למקרים קשים במיוחד. לתרופות יש השפעות לוואי, והשפעתן מוגבלת, ולא כדאי להתמכר להן. השאלה שלך דורשת התייעצות עם הרופא שהמליץ על התרופה, ושיוכל לעקוב אחרי תהליך הגמילה. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב