הלם קרב וכאבים

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

01/09/2010 | 00:12 | מאת: סינדי

סובל מהלם קרב קשה ביותר ממלחמת יום כיפור. כאבים מפושטים בכל הגוף. מה אני יכול כדי להיפטר מכאבים עזים אלה ומהסיוטים התוקפים אותי לעיתים כה קרובות? כל הטיפולים עד כה לא שחררו אותי מהכאבים העזים.

שלום סינדי, קשה מאוד להתייחס לדברים שאתה כותב ולהציע עצות רציניות ללא כל מידע על הפגיעה שלך ועל הטיפול שקיבלת. התופעות הפוסט-טראומטיות שונות מאדם לאדם, וכאב הוא תחום שגם הרופאים אינם יודעים איך בדיוק להתמודד אתו. הדרך היעילה ביותר להתמודדות עם פוסט-טראומה היא טיפול קוגניטיבי-התנהגותי בשילוב עם תמיכה משפחתית, כדי לתפקד ככל האפשר בחיי היום-יום. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

02/09/2010 | 23:38 | מאת: סינדי

אני מודה לך עבור תשובתך. קבלתי טיפולים בתרופות שונות, ושיחות.האם הכאבים זה משהו שידוע ברפואה שהם קיימים בעוצמות כאלה בלתי ניסבלות, אצל אדם פגוע פוסט טראומה ממלחמה? ומה בכל זאת ניתן לעשות בנוסף למה שהצעת? והאם ניתן לפתור בעיה של טינטון באזניים הנובע מרעש מטוסי קרב ופגזים? בתודה, סינדי.

06/09/2010 | 18:02 | מאת: מאיר

הייתי מציע לך לבדוק עם הרוקח במוקד התרופות . יש תרופות נגד כאבים שאסור לערבב עם כדורים נגד דיכאון.

מנהל פורום טראומה והלם-קרב