מחלה אוטואימונית וקורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

24/04/2020 | 05:19 | מאת: דינה

בסדר שלום חולת קרוהן 20 שמה ומקבלת אימורן 2 כדורים כל יום. נמצאת במחיצת ילדי ובעלי כבר קרוב לחודשיים בבית בלי לצאת . האם אני בקבוצת סיכון בגלל האימורן ? ממה להישמר במידה וילדים יחזרו לגני הילדים ? הכי מלחיץ... תודה

שלום דינה, עקרונית, בגלל ה'אימורן' את נחשבת כמי שנמצאת בקבוצת סיכון לפתח את סיבוכי המחלה בנגיף ה'קורונה' החדש. מעשית, אינני מכיר מחקר או דיווח על השפעת לקיחת ה'אימורן' על מחלה זו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה