האם תרופה נגד הקורונה?

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

06/04/2020 | 00:20 | מאת: כפיר

דוקטור שלום. הבנתי שיש תרופות נגד שפעת a ו b שנקראת Tamiflu שמונעת את התרבות הוירוס בגוף. בנוסף יש תרופה חדשה יחסית שנקראת קסופלוזה. רציתי לשאול אם ידוע לך על בדיקת יעילותם נגד הקורונה. כמו כן האם למי ששנדבק בקורונה וסובל מתסמינים קשים היית ממליץ להשתמש בתרופות סבתא כמו אכינצאה, סמבוק שחור, אסטרגלוס. בברכת בריאות לך ולכולם. כפיר

06/04/2020 | 00:22 | מאת: א

הד"ר איננו מדען. ואם היה ידוע משהו כבר היו נותנים כמו שנותנים תרופות אחרות. טמיפלו מיועדת לאזור מסוים בנגיף השפעת. תרופות סבתא לא עוזרות .

06/04/2020 | 02:18 | מאת: כפיר

פעם אחרונה שבדקתי, רפואה היא אכן מדע

שלום כפיר, 1. לפי מיטב ידיעתי נבחנות כ- 70 תרופות קיימות כנגד COVID-19. אולי גם אלו המוזכרות בשאלתך נכללות ברשימה זו. 2. אינני מכיר את יעילות האכינצאה, הסמבוק השחור והאסטרגלוס כנגד הנגיף שגורם למחלה זו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה