האם אני בקבוצת סיכון

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

26/03/2020 | 09:49 | מאת: חסוי

אהלן, אני בן 23 עם יתר לחץ דם קל בסביבות ה140/70. האם אני בקבוצת סיכון?

שלום חסוי, אין בידי מידע מספק בנוגע לבני 23 עם יל"ד, אך 'הנחת העבודה' היא ש כ ל אדם עם לחץ דם גבוה נמצא בקבוצת סיכון לפתח את סיבוכי מחלת ה'קורונה' החדשה. כאמור, יתכן והנחה זו היא שגויה. הרבה בריאות אפי

26/03/2020 | 19:13 | מאת: ביולוגית

היי, אל תילחץ... אבל כל מי שמקבל תרופות להורדת לחץ דם נמצא בסיכון. וגם חולי סכרת. ויש הסבר מדעי לזה וזה קשור למנגנון שהנגיף תוקף. אבל לא אסבך אותך בהסברים. חשוב!!! סטרס פוגע במערכת החיסונית אז חשוב להיות רגעוים ולהישמר כמו כולם.

10/04/2020 | 13:12 | מאת: איציק

אני נוטל כדור אמלודיפין 5 מ"ג אחד ביום נגד ל"ד. האם אני בקבוצת סיכון ? גיל : 50

מנהל פורום וירוס הקורונה