ריצה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ספורט

17/03/2019 | 21:11 | מאת: מאור

היי ד''ר. היה לי המשך לשאלה אך כנראה לא ראית. 1. אשים לב בפעם הבאה אם הכאבים במאמץ שמופיעים לפעמים הם דקירות, כאב בעצם כי אני לא חושב שזה כאב לוחץ. זה משנה? 2. לגבי הדופק שיורד לאט לדעתי במנוחה הוא 60. אם זה אכן 60 ירידת דופק איטית מעידה על בעיה? 3. אתמול הרגשתי לא טוב חולשה כמו התופעה שתיארתי שקורית לפעמים יום אחרי אימון (קורה גם במנוחה). מדדתי לחץ דם הדופק היה 61 אבל הופיע סימן של דופק לא סדיר. מדדתי עוד פעמיים אבל זה לא היה. שכבתי ואחרי כמה זמן עבר. יכול להיות שאחרי הכל מדובר בהפרעות קצב? שמופיעה לפעמים וגורמת לתסמינים כאלה? יש לך הסבר נוסף לחולשה? אנסה לבקש מהרופא הפנייה לקרדיולוגיה ולהולטר לב. תודה רבה

היי מאור, בכדי לענות לך באופן ספציפי אני ממליצה להגיע להיבדק במרפאה לקרדיולוגית ספורט ולבצע בדיקת אקג הולטר וולש קול לחזור על בדיקת המאמץ. בהצלחה

מנהל פורום קרדיולוגיית ספורט