לחץ מוגבר לושט העליונה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

27/07/2019 | 16:47 | מאת: דנה

שלום סובלת מלחץ מוגבר לושט העליונה וזה גורם לי לכאבים מאד חזקים בושט בקיבה ברום הבטן חש לי גם גיספפסיה מעי רגיז סותריי חומצה לא עוזרים מאד רזה ומיובשת בשל המצב הזה איך ניתן לעזור לי לא מעונינת בהזנה דרך הבטן בתודה מראש

שלום לך , אני אשמח אם תשלחי לי תואצות של בדיקות גסטרו (אם יש) האם את בטיפול רופא גסטרו?

28/07/2019 | 07:33 | מאת: דנה

עשיתי בדיקות לפני כמה שנים מנומטריה בסדר רק מצאו לחץ מוגבר לושט העליונה גסטרוסקופיה לפני שנתיים דלקת קלה בקיבה קולונסקופיה מלפני שנתיים בסדר אולטראסאונד בטן מלפני חצי שנה בסדר אבל יש הרעה בבליעה ומהתחלה כנראה יש הפרעות דיספגיה נהאוכל לא נספג כמו שצריך יש לי מלאות כאבי תופת בושט מקרין לגב ברום הבטן בקיבה נפגעתי בעור התייבשתי יש לי בעיות פיסורה צניחת רקטום בינונית רזון קשה יש לי כבר הרבה שנים בקע סרעפתי אבל לא הפריע

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה