קישוריות רכות בצפיפות של ggo

דיון מתוך פורום  גידולי בית החזה

02/05/2019 | 23:33 | מאת: יורם

בתשובה לסריקה טומוגרפית של בית החזה נמצא כקישורית ראתיות מרובות רכות בצפיפות של ggo אין לשלול נגעים משנייםו בסיכום נגעים משניים זהומי קשוריות מרובות בי לטרליות דרוש המשך ברור בבדיקת פט סי טי.רופא במכון ראות בחיפה הפנה אותי לביצוע ביופסיה בבית חולים כרמל השאלה שלי מה משמעות הממצאים ושנית מה לעשות פט סי טי או את הביופסיה תודה

03/05/2019 | 06:34 | מאת: ד"ר אלונה זר

יורם שלום הצצלות מסוג זה יכולות להיות קשורות למספר מצבים רפואיים (ממאירות, זיהום, מחלת ריאות כרונית ועוד). הדרך היחידה לאבן בוודאות את הסיבה להצצלות היא באמצעות ביופסיה. במידה ומגלים תאים ממאירים ממשיכים לביצוע פטסיטי לקביעת נרחבות המחלה. בהצלחה בהמשך הבירור ובריאות שלמה.

מנהל פורום גידולי בית החזה