טיפול בגלי הלם דורבן בעקב

דיון מתוך פורום  טיפול בגלי הלם

10/02/2017 | 16:32 | מאת: שושנה מזרחי

שלום מר נחום, בת 56 ובריאה מזה כחודשיים אני סובלת מכאבים עזים בעקב כף הרגל, הכאב בעיקר כשאני מתעוררת מהשינה ואחרי מאמץ, לאחר צילום רנטגן הרופא איבחן שאני סובלת מדורבן בעקב והמליץ על פיזיוטרפיה וזריקת סטרואידים. התור לפיזיוטרפיה הקרוב רק בעוד 3 חודשים וזריקה אני לא מעוניינת לקבל כי הבנתי שהזריקה כואבת ולא תמיד עוזרת. קראתי באינטרנט על טיפול בגלי הלם, שאלתי מה זה טיפול בגלי הלם? והאם טיפול בגלי הלם יכול לעזור?

שלום רב. מטרת הטיפול בגלי הלם הוא לפרק את ההסתיידות ולרפא את הדלקת בעקב. בדרך כלל הטיפול במרפאת crt מאוד יעיל ותוך כ 5 טיפולים אפשר לפתור את הבעיה ללא זריקות הטיפול נעשה 1 לשבוע. הטיפול מוכר בחברות הביטוח הפרטיות אם יש לך כיסוי לטיפול מחליף ניתוח. בהצלחה טלי נחום

מנהל פורום טיפול בגלי הלם