דופק חזק ומהיר במנוחה

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

10/07/2020 | 07:27 | מאת: מיטל

בת 38 סה״כ בריאה למעט תת פעילות בלוטת התריס (אשר מאוזנת כרגע). מזה חודשיים סובלת מדופק במנוחה, אני נוטלת קלונקס נגד התקפי חרדה אבל במקרה הזה הכדור לא עוזר. זה קורה כשמתעוררת וגם אחרי האוכל בעודי יושבת. הדופק נהיה חזק ולאחרונה גם מהיר, עובר את ה-100. מה קורה לי?

מה קורה לך אפשר להגיד אחרי בדיקות. יכולים להיות סיבות שונות לתלונה שלך. מציע להגיע לרופא

14/07/2020 | 15:29 | מאת: מיטל

הרופאת משפחה עצמה שלחה רק לאק״ג שהיה תקין ומעבר לזה לא שלחה לאף בדיקה , לכן מקווה לשמוע פה על עוד כיוונים אפשריים למה יכולה להיות הבעיה. לאחר בקשות חוזרות ונשנות קיבלת הפנייה לקרדיולוג. הלכתי לקרדיולוג ששלח לבדיקות אקו לב במאמץ והולטר לב, אבל זה בעוד חודש.

כמו שמוסבר בשערי פתיחה של הפורום הוא לא מקום ליעוץ, אלה מקום לשאלות כלליות קשורות להפרעות קצב. דפיקות לב יכולות להיות כביטוי להפרעות קצב שונות וגם למצבים ללא הפרעות קצב. יש סידרת בדיקות שניתן לבצע לאבחון. זה כולל אק"ג, הולטר, מבחן מאמץ, ועוד ועוד - כל בדיקה בהתאם לדרישה ספציפית במקרה ספציפי.

מנהל פורום הפרעות קצב לב