שאלה לגבי שינוי תרופתי

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

07/07/2020 | 11:06 | מאת: ארתור

בן 61. עקב פרפור פרוזדורים כרוני מקבל: נורמלול 50 טמבוקור 2×100 אספירין 2×100 האם יש מקום להחליף אספירין בפרדקסה ? להחליף נורמלול בקרדילוק או אחר ? תודה.

כל דבר תלוי במספר מרכיבים. 1. לפי הטיפול נראה לי שמדובר בפרפור התקפי ולא קבוע, מה שכתבת 2. לגבי נורמלול- אם מסתדר אתו אין טעם להחליף. אם לא- אפשר לשקול. 3. מתן בנוגדי קרישה כגון פרדקסה זה נושא החשוב בטיפול בפרפור פרוזדורים ודורש דיון מעמיק עם רופא המטפל.

מנהל פורום הפרעות קצב לב