תרופה קרדילוג, השלכות ותופ לוואי מכיוון שמורידה קצב לב ולחץ דם

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

25/11/2019 | 11:18 | מאת: ממ

בשאלתי המקורית רשמתי קרדילוג במכוון, התכוונתי לתרופה ( זו לא שגיאת כתיב ולא התכוונתי לרשום קרדיולוג) והשאלה היא לגבי תופ לואי והשלכות השימוש בתרופה הזו שמאטה קצב לב ולחץ, חוששת לחוש חולשה יתרה וממילא איני במיטבי על רקע נסיבתי וזקוקה למלוא כוחי להתמודד ולתפקד, תודה

הנושא של טיפול בפעימות מוקדמות זה נושא חשוב. צריכים לעלות אותו בדיון עם רופא המטפל

מנהל פורום הפרעות קצב לב