תוצאות מבחן ארגומטריה

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

11/10/2019 | 16:10 | מאת: מאי

דר' שלום רב, במסגרת בדיקות סקר מטעם העבודה, עברתי גם בדיקת ארגומטריה (כחלק ממכלול של בדיקות) בת 45 בריאה איני מעשנת ומעולם לא עישנתי הרופא במכון השיב בחיוב לשאלתי בתום הבדיקה האם הכל תקין. כשחזרתי הביתה נרשם בסיכום הרפואי: "אק"ג במאמץ: שינויי ST T בלתי ספציפיים הפרעות קצב או הולכה A.P.B בודדים..."! פרט לזה הכל תקין. האם עליי להתחיל לדאוג (האם הבדיקה עשויה להיות שגויה ולא מהימנה והכל תקין)?? הגעתי לדופק מטרה, METS: 12.4 160/70 מירבי . משך הבדיקה: 10.32 דקות בשיא המאמץ ללא תלונות.. תודה

אכן התשובה ה"כללית" של הרופא נכונה. הבדיקה תקינה. השינויים המתוארים- במסגרת הנורמה

מנהל פורום הפרעות קצב לב