סינקופה ואזו ווגאלי בראדיקדיה

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

11/03/2019 | 20:07 | מאת: סינקופה ואזו.ואגאלי

שלום רב אני בת 45. בשנה האחרונה עברתי ארועי סינקופה ואזווגאלי. כך נאמר לי. אני בברורים למחלת האפילפסיה, בבדיקת וידאו eeg. תוך כדי בדיקת דם. היה לי דופק 160 במנוחה לחץ דם שירד 90/58 והתפתחות של בארדיכדיה של עד 40 דופק. ואיבוד הכרה ואסיסטולה ממושכת עד 22 שניות בחודש האחרון עברתי גם בדיקת טילט שיצאה חיובית. נצפתה טאכירקדיה עד 150 לדקה עם ירידה לחץ דם משמעותית ל80 ססטולי ונפילת דופק עד 45 לדקה. ההמלצה של 3 האלקטרופיזיולגים שבדקו אותי קוצב לב . אני מתלבטת ושואלת אם יש עוד משהו לעשות לפני קוצב לב. אם יש עוד מקרים שדומים לי עם קוצב לב. אני מאוד מבולבלת מקווה שתעזור לי תודה

מעניין שאת משפשת תשובה בפורום אחרי התיעצות עם 3 (!) אלקטרויזיולוגים. אני לא חושב ויש לי מה להוסיף. כן יש מקרים של סינקופה ווזו-ווגלע שאנחנו משתילים קוצבים

מנהל פורום הפרעות קצב לב