מיון בדיקות בסיסיות שמגיעים

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

09/03/2019 | 15:53 | מאת: בוני

שלום רב לך למה שבן אדם חש כאב בחזה תעוקה בחזה דופק מהיר וכול מיני תסמינים של הלב כאלו ואחרות בדיקות הבסיס הם טרופונין,אק"ג צילום חזה לחץ דם ?שלרוב על סמך זה משחררים אם הכול תקין ואומרים שאין בעיה.. למה נניח בבדיקות הבסיס אין ארגומטריה אקו או דברים כאלו בבדיקות הבסיס במיון ? שיכולות לשפוך אור יותר טוב לא ? או להשלים תתמונה

בדיקות בסיסיות במיון אלו בדיקות לשלילת מצב המצריך טיפול דחוף. במידה ורופא במיון חושד שבדיקות בסיסיות לא משקפות מצב (מעבר למצב דחוף) האו (היא) חכול (ה) להמליץ על השלמת בירור אמבולטורי

מנהל פורום הפרעות קצב לב