דופק איטי, אי שיווי משקל ועייפות

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

18/02/2019 | 00:05 | מאת: אביטל

שלום ד'ר, לאחרונה יש לי תסמינים של אי שיווי משקל ועייפות. נמצא דופק איטי, אך לעיתים משתנה ונמצא בתקן. עברתי אקו לב וארגומטריה שנמצאו תקינים (נשאר לעשות רק הולטר בחודש הבא) אני בלחץ לאחר שקראתי שדופק איטי יכול להביא לדום לב ונשימה. האם אפשר לקשר בין השניים? אודה לתשובתך! תודה

לא הבנתי על איזה קשר מדובר. דופק איטי מאוד (מאוד!) זה אחד הסיבות לדום לב. לא קשור לדום נשימה (ההפך דום נשימה יכול לגרום לדופק איטי). אני מניח, שעל בסיס בדיקות שבוצעו עד היום לא גילו לך דופק איטי שמהווה סכנה, אחרת לא היו ממשיכים בירור במסגרת מרפאה.

19/02/2019 | 14:50 | מאת: אביטל

דופק איטי התגלה כאשר הגעתי למרפאה והתלוננתי על תסמינים של עייפות וחולשה (יכול להיות שגם היה קודם אך לא הפריע לחיי) דופק איטי היה 46 שלא במנוחה. גם דום לב זה די מלחיץ אם זה אכן גורם לכך.

לא הבנתי את ההמשך. עדיין מציע לקרוא תשובתי הראשןנה

מנהל פורום הפרעות קצב לב