דופק חזק, לא מהיר, ומפריע לשינה

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

17/01/2019 | 09:22 | מאת: תומר

שלום רב, אני בן 43, סובל זמן רב מדופק חזק, לא מהיר. המודעות לדופק קיימת בעיקר במנוחה, בשכיבה, וזה פוגע באיכות השינה שלי. אני ממש מרגיש נקודות דופק שונות בגוף בזמן שכיבה. אני לא מזיע, לא דופק מהיר, אין מחשבות מתרוצצות, לא יודע אם זו חרדה או מלחץ. בדיקות דם ממש טובות, בדיקות סקר מהעבודה היו מעולות. הרופא משפחה לא ממש מתייחס לכך כבעיה רפואית ואני לא יודע למי לפנות. הוא נתן לי תרופה מירו בטענה שזה יעזור לשינה. לוקח תקופה ארוכה כ 6 חודשים וזה אכן עוזר במידה מסויימת (קצת מרדים) ופחות מרגיש את הדופק. אך כשאני מתעורר אני מיד מרגיש את הדופק ואני ממש מתקשה "לפתוח את העיניים". יום אחד הפסקתי ומיד השינה היתה נוראית. הדופק החזק פשוט מפריע לי - אין לי תיאור יותר מוצלח. בשביל להיות עירני במשך היום, רק קפה ואוכל עוזר לי. אני לא שותה קפה אחרי 16. בלי ה"מירו" אני ממש מתפרק. אני תמיד הייתי רזה מאוד (70 קג, 182 גובה) ובחודשים האחרונים עליתי 10 קג. למי לפנות? אני ממש זקוק לעזרה?

מציע לפנות לקרדיולוג/מומחה בהפרעות קצב. אני רואה מקום לבירור במידה ולא בוצע

14/02/2019 | 20:55 | מאת: אדיר

מנהל פורום הפרעות קצב לב