נטילת כדורי תמבוקור עקב התקפי svt

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

31/12/2018 | 09:05 | מאת: מירי

שלום וברכה לפני כשנתיים התחילו התקפי svt שטופלו בחדר מיון על ידי הזרקת אדנוזין,בתחילה קיבלתי כטיפול מונע כדורי קרדיולוג שלא השפיעו כלל עברתי אבלציה שלא צלחה הוחלט לתת לי טמבוקור 50 מחוסר הבנה,חשבתי שצריך להחליף כדור הקרדיולוג בטמבוקור,ושתיתי רק טמבוקור,ההתקפים נעלמו כשחזרתי לביקורת ואמרתי שאני שותה רק טמבוקור ,הרופא שאל אותי,האם את מרגישה טוב,אין התקפים? אז תמשיכי,היום אני שנה וחודש ללא התקפים עם טיפול של תמבוקור בלבד, קראתי פה בכתבה שזה מסוכן האם זה נכון?

אני יכול לענות רק באופן כללי, ללא קשר לבעיה ספציפית שלך. טמבוקור ברוב מקרים כדי לקחת יחד עם חוסמי בטא (קרדילוק שייך לקבוצה הזאת).

מנהל פורום הפרעות קצב לב