הפרעת קצב. מרובים short vt

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

11/10/2018 | 11:07 | מאת: דנה

שלום אובחנה בהולטר עירור couplet חיצוני שגורם להפרעת short vt מרובים. אקו לב היה תקין ובבדיקת מאמץ בשלב 4 של ריצה בשיפוע ההפרעה נעלמה. מה זה אומר? תודה על העזרה

11/10/2018 | 11:09 | מאת: דנה

אגב לחץ הדם שלי לרוב 90 על 60 והציעו שאקח קרדילוק 5 מג. אתמול בלילה זה התגבר אז הוסיפו חד פעמית עוד 2.5 מג קרדילוק

המידע ששלחת לא מדויקת, אך אנסה לענות. יתכן מדובר בהפרעות קצב- פעימות מוקדמות וקטעים קצרים של טכיקרדיה (מהירות) חדרית. חשוב לדעת מה הרקע, למה נעשה כל הבירור. בהרבה מקרים של הפרעות קצב האלו אין משמעות "פרוגנוסטית", זאת אומרת - השפעה על הבריאות - להפרעות קצב האלו. אבל! חשוב לקחת בחשבון כל הנתונים וממצאים במדויק (לא בצטרה בה הועבר המידע) כדי להוציא מסכנות. גם מבחינת הטיפול - יש לקחת בחשבון כל הדברים. מציע לפנות לקרדיולוג ובמידת הצורך למומחה בהפרעות קצב

מנהל פורום הפרעות קצב לב