שלשולים מתמשכים גם לאחר אשפוז עם חשד לCDT

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

13/07/2019 | 13:55 | מאת: מאור

שלום רב. בן 20 ברקע יתר לחץ דם, גאוט קשה עם אטריטיס כרוניק,פרפור פרזדורים, 3 אירועי TIA, ספונדליטיס. מטופל תרופתית כמקובל. לציין כי אנני נוטל מזהה חודש וחצי קולכצין בעקבות הפרעת תפקודי כבד.. מזהה שבוע וחצי שישלול מימים, לאחר שינוי של מספר אנטביטיקות בהתחלה בזמן אשפוז קיבלתי לוריד צריפין (בעקבות צלוליטיס לאחר התקף גאוט) ואז שוחררתי הביתה עם צפורט שאותה נטלתי כחמישה ימים והופיעה שוב החמרה בצלוליטיס עם תמונה של ארטירטיס חריפה(כך נאמר על ידי ראמטולוגים ביעוץ)פנייה נוספת למלר''ד עם אשפוז שונה טיפול לקלינדצימין שאיתו התחיל השלשולים נרשם למשך 10 ימים . פנייה למלרד בעקבות שלשולים מתמשכים עם חולה ניכרת אושפזתי בחשד לCDTטופלתי באנטביוטיקה פלאזי (כנראה שאיני רושם זאת נכון) בדיקת צואה לCDT חזרה שלילית תחת טיפול אנטביוטי ושוחררתי ללא כל טיפול כעת ממשיך לשלשל וחש בחולשה ואירועי דפיקות לב והזעות מרגיש נורא לא טוב. מקפיד נורה על שתיה אך גם ב פעם קודמת ולמעשה היו סימני התייבשות בבדיקות דם .מה עלי לעשות? שוב לפנות למיון?

מצטער שאני עונה באיחור אתה מצייר תמונה מאורכבת מאוד שאינה מתאימה לייעוץ באינטרנט. אנא פנה בדחיפות לרופא משפחה אני מתנצל

מנהל פורום רפואה פנימית