תוצאות סקר משולב טרימסטר 1+2

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

16/03/2017 | 17:16 | מאת: אלה מ

שלום הריון ראשון בגיל 39 מ ivf . שקיפות עורפית תקינה. סקירה מוקדמת תקינה, פרט ל vsd (בתקווה שייסגר עד הלידה). קיבלתי היום את התוצאות של החלבון העוברי, ולא הבנתי כלום : גיל הריון - 16+3 חלבון עוברי afp - 0.79 mom - ערך 20.6ml - נורמה - 0.20mom- 2.00mom גונדטרופין שלייתי - 1.23 mom ערך 29.1 ml - נורמה 0.15mom- 3.00mom אסטריול - 1.36 mom ערך - 5.4 nmol נורמה - מעל 0.15 צד אחד - ה mom נראה תקין, אבל הערך ? - לא מסתדר לי המספרים. שקיפות עורפית - 1.2 papp-a - 1.94 mom בוצעה בשבוע 11+3 תודה מראש

תוצאותיך תקינות אבל אם מדובר בגיל 39 ובשילוב עם VSD מומלץ לבצע דקור מי שפיר עם ייעוץ גנטי וכן אקו לב עובר

27/03/2017 | 08:55 | מאת: אלה מרגולין

תודה רבה - מעודד לשמוע קבעתי כבר תור ליעוץ גנטי, ולאקו. לגבי המי שפיר... רק אם יהיה הצורך. תודה שוב

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר